IMPORTANT

 
Tjohej!
 
Jag är så grymt dålig på ordning och reda med mina viktiga papper så i måndags gick jag över till faster som jobbar på bokhandeln här i Kumla och plockade på mig 2 nya pärmar och annat smått och gött. Nu är jag i ordning med de viktiga papperna och nästa lediga dag blir de att pyssla med allt annat papper som ligger omkring. Någon som är nybörjare med pärminsättning och hålla koll på papper som annars ligger på hög över skrivbordet som jag har haft tills nu, kan jag nu visa hur jag gjorde för att få ordning på dem.
 
Men imorgon är det jobb så nu blir de att hoppa i säng.
 
Krami

I'M HERE

Tjo! 
 
Gör ett snabbt inlägg nu innan jag hoppar i säng då jag jobbar en heldag imorgon ( 10.30 - 20.30 ).
Bjuder även på en snabb bild nedan på en sminkning som min kära vän gjorde på mig då hon gick sin sminkkurs i Stockholm. Försöker skriva lite då och då så ni inte tror jag försvinner igen. Älskar juh när jag får tid äver att skriva lite på bloggen.
 
 
Krami

MIDSOMMAR KLÄDD

 
Dress - H&M . Sunglasses - ROMWE . Flower - (white)H&M and (pink)Lindex . Bag - H&M . Shoes - SCORETT.

MIDSOMMARHELG

Min midsommarhelg blev en blandning av härliga stunder och ger er nu en sammanfattning av den i bildform.
 
 
Hoppas även ni haft en underbar helg.
 
 

JOBB PÅ MIN LEDIGA DAG

Hejhej bloggen! Fick rycka in idag på jobbet mellan 14.30 - 19.55 så hann inte med min shoppingtur eller mina andra planer för min lediga dag, men fick med mig två påsar med lite kläder i iaf. Visar dem så fort som möjligt eller annars kommer ni se dem på midsommar då jag tänkte inviga allt nytt. Nu blir de läggdags då imorgon är en rikgit jobbardag. 
Krami

HM and IM BACK!

Från HM - 199kr
Tjo!
Nu ska jag försöka komma tillbaka till bloggen vardag då jag har haft fullt upp dessa veckor som gått. Men det blir väl så när man försöker kombinera tre jobb i livet medans man ska leva livet, men har saknat mina stunder att skriva en rad här så nu blir det större prio för bloggen.
Hoppas ni inte har saknat mig allt för mycket .. håller även på att göra om lite på bloggen så ni har lite förståelse för det framöver. Önskar även en undarbar start på denna vecka.
Krami

RSS 2.0