TODAY I'M WEARING

Sunglasses - Romwe . Shorts and blouse - H&M

BECAUSE OF YOU

Today we're giving back to all mothers, but I will just say thanks for all the scars, inside and out ...
I love Mother's Day, can you tell . . .
This is me.

26 MAJ 2012

( jag vet, ska inte shoppa men kunde lixom inte låta bli när jag fick syn på denna )
.
Hejhej!
Idag är jag ledig men har massa måsten att göra här hemma så det blir väl att sätta fart innan jag verkligen kan börja min helg.
Krami

DYE DIP SHORTS

Jag bara älskar dessa shorts men tyvärr är de förstora. Därför tänkte jag nu sälja dem till någon som kan ge dem mer kärlek. Jag har massor av shorts jag har funnit i lådan idag som jag inte kommer få användning av och kommer tyvärr få sälja de flesta men får helt enkelt börja samla nya i rätt storlek för denna sommar. Men är du intresserad för dessa nerdan så skriv en rad.
Storlek: S
Pris: 350kr + frakt

19 MAJ 2012

Hejhej bloggen!
Ett tag sedan jag skrev men det har varit fullfart här hemma och på jobbet, det tar aldrig slut! Men det är juh bara bra.
Har jobbat två hårda dagar på jobbet nu och när jag kom hem var jag fortfarande uppe i varv att jag gick ut och sprang en lång runda. Nu sitter jag med fulla mun med melon precis som på bilden nedan, supermums!
Imorgon är jag ledig som sagt men fullt schema med måsten här hemma men kommer nog hinna med bloggen lite också.
Krami

14 Maj 2012

( Hur kan man låta det gå såhär långt? Riktigt illa! )
.
Hejhej!
Idag började jag dagen hemma i rummet med storstädning. Älskar känslan när man städar rent runt sig samtidigt som man känner lite renlighet inom sig .. har kommit på att jag blir så "konstigt" stressad av stökighet, speciellt när det kommer till mina egna saker. Så får inte glömma rummet nu bara för jag försöker få ordning i köket.
Krami

VECKANS MODELL

http://blogg.veckorevyn.com/belladavis/2012/05/13/veckans-modell-11/
TUSEN TACK BELLA =)
.
Krami

12 MAJ 2012

Tjo.
Nu börjar allt komma till ordning i köket och vi har hunnit kört iväg vårt första last till sopsorteringen. Bilen blev full i bakluckan så blev att baka baksättet med.
Krami

ROUND GLASSES

Tjo!
Har samlat på mig ett gäng runda glasögon men är just nu på jakt efter ett par med spegel i. Hann inte få tag på dessa heta från Romwe. Jag ber till allt att de ska komma in med dem igen annars får jag helt enkelt leta vidare.
Min samling under.
From ROMWE

KITCHEN UPDATE

Tjo!
En liten update för köket. Får så många frågor om hur det går och blev med tapeten i köket och nu när vi börjar komma i ordning så ska jag bjuda på lite bilder.
Efter att tapeten kom upp på vägarna i helgen så åkte vi in till IKEA och handlade
Vår tapet.
IKEA handel, tre stora påsar + några stora saker. Jag gick en glasskiva till min Malm byrå som jag bara älskar mer och mer.
Vi säger välkommen till kastruller, stekpannor och wokpannor hem till oss.
Älskar hur kryddlådan blev till slut. Kommer i framtiden hålla mig till ett märke then så det blir jämt.
Jao, gult blev temat på alla bytessaker så vi alltid kan ta en ny färg när man byter ut det, tror inspirationen kom från mina naglarna.
Handdukarna blev förlånga så jag sydde till dem. Kom hem med två stora handdukar som jag gjorde till fyra lagom stora handdukar. (vill ni se hur jag gjorde?)
.
Krami

I´M STILL HERE

Hej bloggen!
.
Gu va jag saknar bloggen för vardag som går nu men lovar att komma med alla nya ideér saker så fort jag har detta körkoret i handen min.
Hoppas ni haft en underbar helg .. här hemma fick vi äntligen upp den efterlängtade tapeten i köket nu och det är dags att svänga förbi ikea för köksmatrial, ska även snurra lite på stan någon dag för att hitta ett unikt bord och stolar. Är så taggad för att det ska bli helt klart så jag kan visa er helheten.
Många som har frågat om köket och nu hoppas jag att ni fick lite svar.
.
JAG TÄVLAR OM ATT BLI VECKANS MODELL HOS http://blogg.veckorevyn.com/belladavis/ SVERIGES BÄSTA MODELL BLOGG”
.
Krami

RSS 2.0