FUR

Päls - Chicy . Polo - H&M . Jeans - rut m fl . Skor - DINSKO
.
Hihi, ser helarg ut på bilderna men det var jag absolut inte .. tog bilderna lite snabbt för jag och pappi ska till bion om några minuter.
Krami

FUR JACKET

Tjo!
Det är så himla kallt ute så idag drog jag fram pälsjackan. Vill ni ha en outfit bild?
Krami

LAILA BAGGE "ROCK BY SWEDEN"

En tillkomst på min samling .. fick denna dok i julas men glömt att visa upp min skönhet. så här har ni den iaf.
Krami

NEW IN

Hejhej!
Är på jobbet hela kvällen så skriver mer om bilden när jag kommer hem. Men är helkär i klockan just nu så blir att göra den mindre så man kan börja använda den.
Krami

30 JANUARI 2012

Morgon solstrålar!
Ska springa över till bilskolan nu för lite körning. Blev lite brottom nu sista så blir att springa lite men ville bara önska er alla en bra start på veckan.
Krami

SÖNDAGSSPA


Hejhej!
Kom precis hem från att varit och handla mjölk. Minns ni att jag gick hem en "chokladpuder" .. tyckte det var mindre gött att blanda vatten med den så köpt på mig massa mjölk nu, det smacka som vanlig oboy då, hihi.
Låt söndagsmyset börja här hemma nu, ska göra allt från topp till tå men ansiksmask till fotbad men får se om jag orkar fylla upp ett bubbelbad för det är jag mindre sugen på idag.
Önskar er alla en riktigt gossöndag.

TIDIG KVÄLL

Hej bloggen!
Idag har det varit en tänkar dag, tog en långpromenad när jag vaknade.
Hunnit en del resning i rummet men fortsätter även imorgon då jag också är ledig och hoppas jag hinner klart, får se om det kommer upp en liten loppis på bloggen om några dagar. Har så svårt att släppa saker men det är mycket som inte används som det kanske är dags för att släppa vidare.
( har ni några favoriter plagg som ni sätt här på bloggen så säg till. )
Nu blir det iaf sängen då jag är halvseg sesådär.
Krami

LÖRDAGSGODIS

(Lördagsmyset hemma hos mig idag är jordgubbar, apelsin och en shaker. Thats nice!)
.
Tjo!
Idag har jag varit ute på en superlång promenad för att verkligen rensa skallen sedan har jag fixat lite småplaneringar här hemma. Nu myser jag med godsaker och klickar runt lite på datorn.
Önskar er alla en underbar Lördagkväll!
Krami

VINTAGE SHORTS

Åh, längta så till sommaren när jag öppnade detta packet som ramla ner i brevlådan här om dagen.

PINKDRESS

Vännen hade tröttnat på denna så jag den kom hem till mig. Satt lite stort men ska fixa till det men först tänkte jag se om ni har denna i en mindre storlek som bara ligger då byter jag den gärna, denna är i M men vill ha i XS eller S.. eller om någon är allmänt sugen på den så säljer jag den även vidare isf .. aldrig använd och den kommer från HM .. väldigt fin rosa annars tycker jag.
Krami

27 JANUARI 2012

Tjohej!
Blev precis klar med allt innan jobbet. sitter och dricker min första shaker på chokladsmaken och den var okey så den ska jag nog få i mig tre gånger perdag. Träningen i morse kändes väldigt bra så känns som denna dag blir mycket bra för mig men det är juh fredag så är juh bra vilket som.
Önskar er alla en underbar dag nu blir det vidare till jobbet.

STORA HÅRKUREN

Tänkte visa upp mina mirakel tabletter för finare och starkare hår. Jag har nu ätit upp hela burken och ska börja på min andra burk. Jag personligen är jättenöjd med dessa tabletter då jag har prövat allt möjligt under mina år .. jag har bara blivit besviken. Nu kommer jag aldrig sluta med dessa hehe!
Hittar de HÄR.

HÅRKUR / TWINFAST

Eftersom mina hårkurstabetter går ut imorgon så skicka jag efter en ny burk .. älskar dessa tabletter då jag verkligen fått finare och starkare hår på första burken. finner den HÄR
Tog även med en shakerpulver som heter "Twinfast" finns i tre olika smaker och jag valde "choklad", finner den HÄR och fick även med en twinlabshaker på köpet ( man kan aldrig ha förmånga sådana .. men kommer nog hålla mig till min mini rosa favorit ).
Dags att ladda upp sommarkroppen nu efter all "vinteridematen".


NATTI

26 JANUARI 2012

Tjohej bloggen!
Snacka om upp&ner vänd dag. Aja, ska nog överleva detta med. Somna nämligen halv 6 i morse efter de sov man med jämna mellanrum tills klockan 11 så nä ingen bra start blev det men jag har nu varit ute på en långpromenad och vaknat till lite för att inte döda hela dagen på sömn. Kommer dok bli en tidig kväll för mig.
Önskar er alla en underbar Torsdag.
Krami

SÖMN

Nu blir det sängen .. blev så sent kom hem tio och då träna jag och nu duscat och klar. Jobbet gick bra idag iaf!
piggare imorgon för bloggen.
Nattinatt

LUNCH

Nu har jag lite lunch på jobbet så tänkte att jag passar på med ett inlägg.
Slutar klockan 20.30 då jag ska hem för ett kvällspass träning .. morgonpasset gick väldigt bra och jag är glad att jag inte har tandvärk längre.
Krami

25 JANUARI 2012

Hejhop!
Nu rör jag mig mot jobbet. Önskar er alla en underbar onsdag.
Krami

HOME WORKOUT

FRÅGA: - Ge tips på vad som kan vara roligt och bra att träna hemma? :)
En söt liten fråga som jag tänkte besvara.
Denna övning under är för bena/lår och rumpa, detta tar mig 10 minuter varje morgon, behöver inte tänka själv utan förljer bara med hennes röst. Jag är inne på min tredje vecka och jag måste erkänna att jag känner resultaten nu. Rolig, enkel och bara 10minutersövning att göra hemma på golvet enligt mig. Fler tips kommer.


STYR UPP LIVET!


NU
Jag hade gjort så fint med mina utklipp men efter att ha haft dem nu i ungefär 3 år gjorde att jag tappa inpirationen från de .. så jag valde att välja livet i stället eftersom inpirationen nu kommer från er läsare .. så vem behöver öppna garderoben längre all inspiration finner vi nu på internet.
Finns inget i mitt liv jag kan missa 2012 då jag har schema till alla faser i mitt liv. Hälsoliv, jobbet och husrenovering här kommer jag.
Krami

KÄNGA

En snabb bild på mina gudomligt sköna skor från Johanssons skor.
Nu blir det vidare till tandläkaren för ännu ett läskigt besök!
Krami

21 JANUARI 2012

MIN DAG!
Börja min morgon klockan 8 då jag ringde till tandläkaren för en tid om min värkande tand .. fick en tid 9.20 och sprang över dit .. Halv nervös eftersom jag aldrig gjort något annat än att kollat upp tänderna i mina besök hos tandläkaren (aldrig haft håll eller andra läskigheter) men nu blev det andra bullar .. nålen kom fram och det började blåsa ut alla bakterier från visdomstandens tandkött. ( Att du orkat jobba och haft denna värk så pass länge är otroligt fick jag höra .. men svaret mitt blev bara .. Alvedon är bra! )
Men en bortdomnad käke började jag sedan vandra hemåt där min pappa invänade mig för att se hur allt gått. Kunde knappt prata då jag hade fortfarande ena halvan och halva tungan fortfarande i bedövning. Slängde mig i sängen och sov till klockan 11 ...
Forfarande halvbedövad klockan halv 13 så gick jag mot körskolan där jag idag fick göra min första fickparkering, som gick guld!
Efter körlektionen blev det en runda shopping för att unna mig själv lite men får nog vänta med choklad för tugga kan jag då inte.
Idag har jag röjt undan lite tvätt men blev bara de på hemma fronten då jag fortfarande känner mig lite risig från tanden. Nu blir det läggdags för mig för imorgon blir det upp klockan 8 igen får ännu ett besök hos tandläkaren.
Krami

TOP MODEL SVERIGE

NU ÄR JAG MED OCH TÄVLAR OM EN RESA TILL LA!
Ni kan hjälpa mig på traven genom att klicka på bilden och sedan trycka "gilla/like" knappen som ni finner precis under bilden. Tusen tack i förhand.
Krami

VILKEN ÄR BÄST?

Tjo bloggen och alla goa bloggläsare!
Skulle precis gå med i en tävling som en kompis tipsa mig om på facebook då jag stannade upp på vilken av dessa jag ska använda en är åt varma hållet med färgerna och den andra är åt kalla hållet som ni kanske ser. Är själv mot kalla hållet då jag tycker min blick är lite så. men vad tycker ni?
KALLA BILDEN
VARMA BILDEN
VILKEN TYCKER DU?

22 JANUARI 2012

Tjo bloggen!
Hitta min roliga rockring med vikter på igår kväll när jag satte igång med en kvällsträning. Blev att sätta på en film och sedan köra en timme med den och kan lova er att det känns idag HAHA! welike!
Idag blir det lugn dag utan någon träning så det är skönt. (lediga dag från träningen). Men i stället blir det att fixas lite för att sedan springa över till farmor och farfar för att fira han på hans 75 årsdag.
Krami

KVÄLLSPASS

Hejhop!
Blev så rastlös nu framför datorn så tar mig ett träningspass och sedan ett skönt bad för att få bort alla spänningar från jobbet.
Krami

VECKANS GODSAKER

Måndags i gbg så gick jag och pöjken ut och åt på sushibaren. Supergött!
Torsdagslasagne som jag tog på jobbet .. även den en storfavorit!
Veckas godaste hittills blev denna kyckling/currybaguette som jag tog tuggorna av igår lunch på jobbet.
Vad blir det idag tro?

21 JANUARI 2012

( såhär ser det ut sommartider på cafet, ge mig sommar! )
Jobbar även idag på BaraVara mellan 12.00 - 18.30.
Känner inte av tandvärken nu när man går på alvedon men hur länge kan man ta dem?
Annars har jag kört mitt morgonpass av träning och sitter nu och suger i mig lite gröt.
Önskar er alla en underbar Lördag.

TRÖTT!

Finns inget mer att säga från min sida än att jobbdagen gått kanon och jag är nöjd över insatsen idag. Ny dag imorgon!
Nattinatt

VAGABOND

Det andra paret som följde med mig hem från GBG blev dessa "gubbskor" som jag tror blir en stor vår/sommar trend.

20 JANUARI 2012

(såhär såg min tand ut innan värken men nu har tandköttet tagit över både den lilla tanden och tanden brevid.)
Gömorgon!
Idag blev det en tidig morgon för ett nytt försökt hos tandläkaren men får vänta tills måndag. Kunde knappt somna i natt då den värkte som mest (det är visdomstanden som fått sig en infektion eftersom värken går ner i halsen också), efter många om och men så gick jag upp och tog mig en alvedon som rädda min natt! Blir att suga i sig en innan jobbet också så man klarar av allt spring i trappen.
Träna vid 8.30 som gick bra, blev en lugn morgon då jag börjar 13.00 men tar tid att få i sig denna gröt då jag inte kan öppna mun, gjorde den extra rinig bara för att få i mig något.

TANDVÄRK!

Min tand gör ondare än någonsin nu så blir att lägga sig på en gång .. ville bara meddela alla som önska mig lycka till att dagen på jobbet gick bra.
Nattinatt

SIXTYSEVEN

Ett av paren som följde med mig hem .. sitter asbra på foten! ( Kommer göra om dem lite )

FÖRSTA DAGEN FÖR BÅDA JOBBEN

( Idag är jag officiellt en face modell för Cosmodels )
Godmorgon folket!
Sitter nu redo för att dra in och jobba på min första jobbdag på baravara (Ett fik inne i Örebro). Tränigen i morse gick kanon men tandvärken har blivit värre så blev att ringa tandläkan (värt att ha tandvärk på min första jobbdag), men inte ens det får stoppa mig från att jag gör ett bra jobb eller hur!
Önskar er alla en kanon fin da!

18 JANUARI 2012

(bild från gårdagen)
Tjohej bloggen!
Idag är det fix för hemfärd i kväll. Städa, diska, handla och packa ihop mina saker blir det innan jag åker från lägenheten så slipper pöjken dras med det. Jag har fått tandvärk så blir att ringa tandläkaren när jag kommer hem. Men träningen gick bra i morse med.
Nu blir det lunch.
Hare

17 JANUARI 2012

(Vissar upp allt i påsarna när jag kommer hem och kan fota med min systemkamera.)

Tjohej bloggen!
Har inte riktigt hunnit med några inlägg idag för telefon inte ville vara med mig.
Men nu är jag iaf i lägenheten igen och några påsar kom hem idag efter stanrundan.
I morgon blir det tåget hem igen och sedan iväg till jobbet på Torsdag.
Men nog med min planering framöver utan dagen har varit grymt mysig, är en storfavorit av GBG så jag bara njuter. Träningen gick bra i morse! Nu blir det mys med hjärtat hela kvällen.
Krami

SHAKER

Tjohej bloggen!
Nu har jag varit ute och vandra på stan en stund här i GBG. Väldigt mysigt och mycket rea!
Denna ovan köpte jag dock hemma i Örebro och vill tipsa er som dricker protein och vill ta med till träningspasset. Väldigt praktisk!
Krami

MODELLBILDER


Här har ni en direkt länk till alla bilder i stort format
--> http://www.lennartmsjoberg.se/htm.php?img=Models/5260.htm <--
(Hoppas det kan insperera och att ni tycker om dem)

VÄSKOR

Har hunnit införskaffa mig hela tre "slit och släng" väskor på väntan på min fina väska som jag fortfarande är på jakt efter hehe.
Krami

CHOKLADMASSAGE / KLASSISK MASSAGE

Igår fick jag mig en helkropps chokladmassage medans pöjken min fick en klassisk oljemassage. Fick inte nog av doften så köpte med mig en chokladolja som jag kan massera in mig med hemma. Blev en lyckad kväll på span och nu har vi båda nya batterier för 2012.
Krami

13 JANUARI 2012

Dagens lunch blev kanon! men kvällen blev det tacokväll så det var inte heller fel.
Vi tog även en massagedag idag och hur skönt vare inte med chokladmassage. Är helt avslappnad nu och resten av kvällen kommer vara vaniljljus och mys framför film. Perfekt dag för att vara Fredag den 13de.
Trevlig kväll folket!

GLITTER o BY DIDDI

GLITTER
BY DIDDI
.
Lite nya smycken och blir att ta ut det gamla som inte används (men smycken kan man aldrig ha förmycket av .. så blir inte så mycket bort) och ni kommer bara älska iden jag har med kedjan. men kommer nog längre fram i något inlägg för att inte anslöja förmycket.
Krami

HÅRVÅRD

från vänster Shampoo/balsam de vita flaskorna och inpackning fyrkantiga lådan under och guldflaskan är en skyddande kräm efter dusch (på blött hår) och sedan silkesdroppar på torrt hår.
Detta är en skyddade spray som jag ska använda när jag verkligen vill platta håret. Fick med den av Sharon efter klippningen.
.
Hårvård för i år tänkte jag gå på märket "KÈRASTASE". Ska försöka inte platta så mycket utan låta afot växa.

DAGENS MAT

Göttgött!

HUD / NAGELVÅRD

Köpte nagelvård på kicks nu är det dags att sluta bita på naglarna och istället ta hand om dem!
Va även en tjej på stan som fråga vad jag använder för ansikskräm på denna bild ovan har du krämen jag använder nu på vinter då min hud blir extra torr. BIO AQUASOURCE och kostar 180kr. Tänkte göra ett eget inlägg på just hudvården jag använder i ansiktet i morgon för det är fler som har ställt frågan så blir bra med ett eget inlägg på det.
Detta köpte jag inne på Krämaren inne i Örebro. Kan inte säga ännu om det hjälper med om en månad eller två.
Denna lotion är en av mina favoriter. Vet inte om jag intalat mig eller om den faktiskt hjälper. Vilket som så rekommenderar jag den verkligen.
Krami

NYTT I LÅDORNA


Har nu rensat i underkläderslådan och det blev mycket släng då jag kunde lägga in allt nytt. Här ovan kan ni se en liten del från allt köpt.
Strumplådan blev även den nyrensad då jag slänge ut allt och la in nya svarta och vita stumpor och lika så med träningstumporna. Det är så skönt att ta på sig nytt.
 
Krami

GINATRICOT ACTIVE!

Eftersom jag ska satsa på min kropp och själ detta år så renasade jag ut lite gamla träningskläder och lägger in dessa nya saker. Boxertrosor är så skönt när man tränar och dessa var gymt sköna fick med mig 4st så blir att köpa på sig fler så man har för att byta med. Linne/T-shirt kommer också från gina dem hade en hörna med träningskläder så blir att köpa på sig så man kan rensa ut mer.
Krami

JOBBINTERVJU

Tjo!
Dagen har varit väldigt bra hittills. Träningen i morse gick kanon sedan in till stan för intervjun som även den gick kanon, fick med en inbokad massage för både mig och hjärtat på Fredag och några påsar kom även det med. Nu blir det bilkörning med pappi.
Krami

11 JANUARI 2012

Tjohej bloggen.

Nu sitter jag i bilen påväg in till Örebro för en jobbintervju. Håll tummarna för mig nu så jag får det.
Vädret är iaf med mig, strålande sol idag.

Krami


VANILJ LJUS


Ska krypa ner med en film med hjärtat nu. Träningen i morse gick kanon och promenaden gick även den bra så är nöjd med träningen för dagen. Nu tänder vi vaniljljuset och njuter av en film båda två.
nattinatt

DAGENS MAT


Kvällens mums!

SCHEMAKLAR

Eftersom jag ska ha koll på allt som händer i mitt liv 2012 har jag nu köpt in kalendrar, block osv. Nu kommer jag inte undan med något allt kommer skrivas ner, allt från inköp jag gör till träning hälsa. Man får verkligen en bra överblick på saker när man skriver ner såhär tycker jag.
Krami

IDOMIN salva

När sjukan var igång köpte jag denna efter att jag torkade ut efter att jag snöt mig hela tiden under näsan. Kanon bra var den och jag rekomnenderar den verkligen till er vintertora. Köpte den på Apoteket.

FÖSTA SHOPPNINGEN FÖR 2012

Hejhej!
Jao, igår och några dagar innan de gjorde jag mina första rundor på stan efter att jag blev helt friskt från sjukan.
Idag slängde jag ut gammalt från rummet och inviga det nya. Nu blir det en promenad och sedan in i rummet igen.
(Blev en bild på alla shoppingpåsar)
Krami

STILLA SÖTSUGET!

Ett tips till er som går under dagen och är allmänt sötsugna som jag. Börja med dessa idag och kommer äta dem under 90 dagar och se om det ger någon effekt efter sista tabletten .. Kommer äta dem efter frukosten.
Kommer från Life och heter "krom".
Krami

9 JANUARI 2012

En bättre dag får man leta efter. Började morgonen med att finna en bild från Malmöfotograferingen, sedan är jag äntligen frisk och kunde köra mitt första träningspass för i år och det gick kanon!. Inte nog med det så blev det en oväntad vändning för en jobbintervju erbjudan. Sist men inte minns blev en shoppingrunda och jag fick håret klippt av Sharon.
Jupp, en toppen måndag med andra ord!


MÅNDAGS MAT

Blev att steka pannkakor när jag kom hem från stan och klippningen.
Krami

Cosmodels Sweden

Tjohej bloggen!
Ny vecka och jag måste medela att jag är helt frisk och ska upp och ha min första träning för i år, solen lyser och känner att en promenad blir lite senare också.
Jag vakna upp med en underbar nyhet, fotografen från Kalmar bjöd på en bild från plåtningen du ser den här under.
Alla bilder jag tagit kommer sedan ligga hos Cosmodels Sweden framöver som ni kan se i större format.


Fotograf: Lennart M. Sjöberg

Krami

8 JANUARI 2012

Tjo!
Idag firade jag och hjärtat, 3 år och 2 månader. Vi är alltså inne på får fjärde år tillsammans.
Äntligen är vi båda friska och det firade vi med en skogspromenad och med grillad korv o pinnbröd.
Underbar utedag!
Krami

5 JANUARI 2012

(På brist på bilder bjuder jag på en från Kalmar då bilderna togs med en fotograf.)
Hejhej!
Idag har jag gjort mig en liten runda på Ikea och sedan in apoteket för ny nässpray. Är inte helt frisk från förkylningen tyvärr.
Nu blir det gos resten av kvällen och sedan tidig kväll.
Krami

4 JANUARI 2012

Tjo bloggen!
Igår blev det inget bloggande för jag var för trött på kvällen och var mer inne på hur allt skulle gå för syrran som åkte tillbaka till Norge igår. Men idag jobba jag en stund på bokhandeln och sedan somna jag söt när jag kom hem. Är inte riktigt på bena en efter sjukan så blir lätt slut efter någon aktivitet tyvärr.
.
Lite bilder från nyårsafton då vi var taggade men tillslut sa kroppen ifrån och vi fick stanna inne. (frisyren gjorde jag med en "svamp" tofs från glitter). Kan göra ett inlägg med den infomationen senare.
Hitta en bild jag log på under kvällen men alla andra nyser eller hostar någon av oss så det blev ingen bra nyårsstart!
Hur blev eran nyår?

2 JANUARI 2012

Godafton gött folk!
Idag är det bara snuvan och halsont kvar för min del så kunde springa över till bokhandeln och jobba i några timmar innan jag var tvungen att svänga in till Örebro. Fick hem syrran på vägen och nu sitter jag och andas ut och ska försöka få i mig lite mat.
Var juh bara tvungen att visa upp mitt nya plagg i garderoben som jag köpte för några dagar sedan. En blus från H&M, tyckte den stack ut så fint med alla stjärnor och inte de prickar. (förlåt att jag ser helt sliten ut på bilderna men är inte helt frisk ännu tyvärr .. skyller på de!)
Krami

GÖTT NYTT ÅR!

Det blev mat med pappa för att sedan bli hämtade av pöjkens mamma för att få se lite smällare för de bor precis vid torget. Mer orka inte vi när febern var med under hela dagen. får spara all dricka till annat.
GÖTT NYTT ÅR!

RSS 2.0