TOPSHOP

Hej!
 
Har kämpat hela dagen för att lägga upp detta inlägg men nu hoppas vi att jag lyckas!
Byxdress på bilderna kommer från topshop, med många om och men blev den min tillslut .. fina detaljer vid kragen och passa super till mina boots har använt den flitigt då solen tittat fram. (visar bättre bilder någon annan dag då internett tillåter). Annars lever jag och jobbar hårt.
 
Krami
 
 


16 SEPTEMBER 2012

 
Tjohej!
 
Idag vaknade jag upp med underbart humör så drog på mig kläder och slängde på lite smink för att ta bussen in till staden. Blir en runda på stan idag med och har på mig min nya svarta skjorta som har öppen rygg från gina, om jag får tid tar jag en hel outfit bild.
 
Ha en underbar dag.
 
Krami

GÖTEBORG HELG

 
Tjo!

Lite bilder på dagens händelser. Åkte till GBG igår (överraska pöjken) för att komma bort från vardagen lite så har tillbringat dagen med hjärtat. Stan, god mat och massa mys! Kan inte bli bättre. 
 
Krami

TODAY I'M WEARING

Tjohej!
 
Idag har jag dragit på mig min nya stickade tröja och byxa från bikbok, kommer fler bilder senare. Nu ska jag springa runt lite på torget för lite ärenden sedan tillbaka hem för att plugga.
 
 
 
Krami

BIKBOK

Tjo!Kom hem med dessa jumbopåsar och känslan att man köpte upp hela butiken men har ändå hade pengar kvar kändes väldigt värt. 49kr tog dem för ett par svarta jeans/tajts perfekt läge att förnya jobbbyxorna som är väldigt slitna ;).

Krami
 

TAKE A CHANCE TO GROW!

HAVE TO FALL TO GROW!

4 SEPTEMBER 2012

Morgon folket!

Nu ska jag springa iväg till bussen sedan blir det en heldags jobb.

Men jag bjuder på en bild på min nya väska som jag missat visa upp, I am in love!
 
Önskar er alla en finfin dag.
Krami

BE CREATIVE IN PINK!
 
Är ledig idag men det finns alltid något att ordna här hemma så jag sitter och leker med min nya rosa leksak. Blir nog inte klar idag men kommer visa resultatet när jag är klar.
 
Önskar er en fin start på veckan.
 
Krami
 
 
 

BLACKDAY!
Idag blev jag klädd i svart men mår man inte det bästa blir det väl så. Ny väst och halsduk från gina och även nya boots från scorett. Under kan ni se mer ditaljerade bilder på de nya.
 
 
 
 
   
Gina Tricot
_____________________________________________________________________
  
Scorett
 

RSS 2.0