LEDIGT!

Idag var jag ledig och tillbringa den med familjen. Hjäpte pappi och måla huset och sedan krama jag lite extra på pöjken min som åkte tillbaka till gbg idag för att börja skolan igen på måndag. 
 
 
bilder från dagens målning.


Krami

GREKLAND 2012

 

21 augusti 2012

(bikinis jag tog med mig till grekland)
 
Tjohej bloggen!
 
Då har en vecka gått och jag är nu hemma i Sverige igen. Kom hem i Söndags och sedan började jag dagen igår att jobba och på kvällen firades jag av hela släkten på min 21 års dag. Kommer upp med ett inlägg vad fina saker jag fick. men nu ska jag iväg till jobbet.
 
Krami

IT'S MY BIRTHDAY!

LIte bilder från min dag.
 
Tack till alla som gjorde min dag minnesvärd.

OUTFIT

 
Tjo!
 
Sitter och går igenom det sista inför avresan vid två tiden. Ovan ser du en outfit jag slog ihop igår när jag packade.. blev även lite pyssel på vägen med tröjan .. tycker det är lättare att packa och det ska egentligen bli mindre också men på något sätt kommer jag upp på 20kg väldigt snabbt medans pöjken håller sig på sina 10kg men det blir bra att det sista gick ner i hans väska.
 
Krami

PACKNING

(Detaljbild från min resväska)
 
Tjo!
 
Nu är jag klarpackad för en veckas semester i Grekland. Lets go!
 
Krami

KUSIN 21ÅR

(GRATTIS TILL MIN KUSIN SOM FYLLER 21 ÅR IDAG!) 
 
Tjo!
 
Har hunnit med mycket denna lediga dag men finns fortfarande en del kvar att göra, men har hunnit över på lite fika hos kusinen. Aja, nu är pausen slut här och jag måste gå tillbaka till packningen.
 
Krami

ALEX BYRÅ

 
Under dessa fem veckor har jag hunnit köpt och satti ihop (som pöjken hjälpte mig med att sätta ihop) denna byrån till rummet, tanken är väl att få ordning i smink, hår och smyckessakerna i denna och den verkar vara så praktisk med både små och lite större lådor.. men får börja plocka in i den när jag kommer hem från semestern.
 
 

INTE LÅNGT KVAR!

(Sliten tjej)
 
Morgon folket!
 
Jag börjar se ljuset i slutet av tunneln, och det gör mig väldigt glad. Snart är dessa 5 veckor färdiga.
 
V. 32
 
Måndag: BaraVara   -   12-20.30
 
Tisdag: BaraVara   -   11-19
 
Onsdag: BaraVara   -   12-20.30
 
Torsdag: BaraVara   -   12-20.30
 
Fredag: BaraVara   -   12-20.30
 
Lördag: Packa!
 
Söndag: Reser!
 
Krami

WORK

Tjo!

Jobbar som ni sett varjedag i snart fyra veckor och snart går jag in på min femte och sista vecka innan även jag går på semester. Idag är det en jobbig dag då jag jobbar på bokhandeln till 14 och 15 ska jag vara på plats på nästa jobb, men pappa hjälper mig så blir att slänga i sig lite mat i bilen påväg in till fiket och sedan köra mitt pass där.

Krami

RSS 2.0