KEBAB

Tack pappi.
Hur nöjd är inte jag just nu med en kebab i ena handen och tandborsten i andra HAHA! Hur lång dag som helst men fick alla måsten gjorda efter att jag gick upp klockan 8 i morse, jupp, supernöjd!
Blir mer bloggande imorgon jag lovar.
Kan inte ens hålla ögonen öppna längre.
Natti

29 SEPTEMBER 2011

(bild tagen i cypern)
.
Tjohek bloggen.
Har inte tagit upp datorn på hela dagen idag. Men hela huset har istället fått lite uppmärksamhet. Tvätt, städ och träning blev det på shemat och kom väldigt långt på vägen. Hann även träffa min Sara och vi boka biljett till Stockholm framöver.
Natti

SKIPPA SKAVET

För att slippa skoskaven damer och herrar. ( Nu provar vi detta tips från grannen min )
"Gå hemma med halvblöta stumpor (ljummet vatten) hemma i skorna"

DAGEN TRÄNING

Idag tränade jag armar och det värker redan. WII spelet fick göra den äran och boxningen fick ta bildskärmen på TVen. Jag svettades i två timmar och nu njuter jag till kanalen E där det visar "Kourtney & Kim take New York" Kims blogg har varit min stora favorit blogg ett längre tag nu. Älskar hennes stil och att hon är modell gör det bara bättre. Blir så motiverad av henne. Vill ju själv stå som modell framför kameran. LOVE THAT DOLL! HÄR

KEDJOR

Hur nöjd är inte denna tjej idag. Stilren med sina (lite) breda axlar och samtidgt ditaljrik. Kan inte säga mycket mer än att detta blev precis mitt nya favoritplagg i garderoben. Fick även Nelly tidningen med hem och sitter nu med te och tidningen med massor av inspiration.
Det är dags att hitta mig ett par snygga mörka/svarta jeans som ska sitta som smäck, hög midja ska det juh vara. Några förslag skriv en rad.

DAGEN TRÄNING

Efter dagens springtur sved både tår och häl.. Jupp, nya springskorna är här för att stanna, tror jag det ville säga.
Några tips att slippa skoskaven varjegång man köper nya springskor? Lämna en rad vettja.
Nu blir det läggdags men underbara boken.
Natti

DAGENS BLOGG

Tack till Lisa/Lizzy

BACKPACK

Hur snygg är inte denna väska som jag glömt visat upp för er. Kom hem skickad från en Kinesisk vän, hur nöjd som helst. Kommer användas flitigt.

26 SEPTEMBER 2011

Hej bloggen.
Idag har det varit en sådan dag när allt kommer i ordning. Har tvättat förfullt och rummet börjar vändas till ordning. Lite träning gick även det in på dagens schema.
Nu blir det läsning!
Natti

SNACKA SNYGGT

Tror aldrig har har längtat så mycket att krypa ner i sängen för en bok. När jag var på emax "utbildning" så var hon där och föreläste och efter det kändes det så menat att jag vill göra det hon gör men på mitt sätt. Tyvärr fick jag inte tag på en bok på emax och inte heller fick jag hennes skrift i boken men det är nog inte sista gången jag går på hennes föreläsning! Fick nu iaf boken av min faster som present och kan inte sluta läsa.
säger godnatt
Första mötet på emax men Elaine.

GÅRDAGENS FIRANDE

Grattis Kusinen!

PRESENT

Fick även en sen 20års present. Vissar vad som gömmer sig i senare.

GÅRDAGENS

Detta var gårdagens plagg för firandet för min 15åriga kusin. Kom hem runt tolv slaget igår så lägger upp denna nu. Hann måla utsidan på uterummet igår också så nu är det dags att rulla ut mattan.

DAGENS TRÄNING

Dagens träning var med pappi som kämpa på bra. Han är en kämpe! Eftersom jag såg vädret kunde jag inte tillåta mig själv springa in på gymmet idag så det blev jogging. Joggade ungefär en timme med några mellanrum raskpromenad och intervaller.
Helt färdig och skavsår/blåtå fick jag på köpet, nya skor ska man nog gå in i först.
Nöjd som bara den att jag klara så mycket jag klara så belönade mig med lite ansiksmask/annat spamys och vaxning när jag kom hem, eller vaxningen var för att det behövdes.
Natti (gääässssppppp)

SOVER

Jupp, det krävdes inte mycket att vända på steken eller vi ska inte anta att jag gjort det.. men idag blev det jogging med pappa i en timme och nu är jag helt död i sängen efter att ha ansträngt mig som bara den att hålla ögonen öppna. Har även övningskört för att få tiden att gå. Men nu är det dags jag får somna och gäspen går fullt ut nu, gött. Ställer klockan på åtta för att det blir ungefär 8-9 timmar sömn och det ska fän räcka gött och väl.
Tips: Skäm inte bort kroppen med för mycket sömn då är det lätt att hamna i mönstret av sina nätter.

23 SEPTEMBER 2011

Jupp, efter att ha varit uppe stortsätt hela natten så fick jag ett tips att man ska träna vid sju för att sova gött på natten men eftersom jag äntligen somna vid halv sju tiden så kände jag att jag lika gärna kan träna nu när jag är vaken. Tar med mig pappi tror jag.
Ses om en stund för en sliten tjej och självklart ingen sömn på hela dagen.. förhoppningsvis klarar jag det. Älskar att det är fint väder iaf gör det lättare att hålla sig sysselsatt och vaken.
Somna inte nu.

MORGON

Nu slår klockan snart sju och jag har fått i mig en macka och ett glass mjölk. Nu har jag varit vaken hela natten utan att gäspa! Vad är det för fel på mig! Ska försöka blunda för någon timme framåt och sedan försöka starta min dag för att sedan vara trött nog att somna natten.

SÖMNLÖS

bild tagen från google.se
Ligger du också sömnlös i sägen och blir besviken att dagen försvann när du vaknar nästa dag vid två tiden. Förstår inte vad som hänt men helt plötsligt ligger jag nu för tiden helt sömnlös. Klockan har precis slagit över två tiden och jag har inte ens gäspat en enda gång. Ska leta upp tips hur jag kan vända på steken och börja leva ett normalt liv. Ska pröva lite olika metoder och även hjälpa er som sitter i min situation. Först måste vi alla sömnlösa komma på vart oron sitter, orolig hur nästa dag ska se ut, oro för nära och kära eller som mitt fall ingen oro utan bara vänt dygnet.
Låt operation sömnlösa Emma sova som en ängel börja

VIT ÄNDA UT TILL HÅRTOPPEN

Hej mina skönheter.
Dagen har jag tillbringat ute på terrassen. Vit skulle det bli men någonstans på vägen smög jag in och somna vid TVen, men pappi var en kämpe som tänkte "VIT" ända ut till hårtopparna och då menar jag ordagrant.

I AM YOUR DREAMCATCHER

Hejhop.
Idag är jag mycket piggare. Just nu är jag nyduschad efter att ha målat lite på altan. Ska dricka min sista mugg te, tappat räkningen hur många jag har druckit idag men det har verkligen hjälpt för att få bort sjukan lite.
Pappi är ledig i morgon så blir en sväng med bilen måste ju ta körkortet och kanske lite shopping på IKEA, får se vad han säger om de.
KRAMI

THE WHITE DRESS


Hello Dolls.
Hemma i lilla rummet igen. En vecka i gbg gick superfort.
Om du är sugen på denna klänning skriv en rad och har du en XS/S och behöver själv en S/M let me know, byter gärna.

GODIS

En heldag av njutning med baby. Gick även förbli affären för lite godisköp, det var ett tag sedan jag åt godis måste jag säga. nä, chocklad har jag ju ätit men inte läsvikt (det är inte samma sak). Nu blir det pizza på detta.
Ha en underbar lördag gött folk.

16 SEPTEMBER 2011

Hejhop.
Har varit igång sedan hela natten måste jag säga. Riktigt jobbig natt, såg när varje heltimme slog. Har med andra ord sovit i två timmar mellan 7-9 när Sebben gick upp för att göra sig klar för skolan.
Mitt skolbesök fick mig verkligen på framtidstankar och jag vill verkligen veta vart jag ska ta vägen med detta men ändå vill jag känna mig för så jag inte fastnar i något jag kommer ångra i resten av livet, som många svenskar gör idag ja.
Framtiden är inte en vägskyld som säger att du ska svänga höger eller vänster, ska man uppnå ska man kämpa för det för att skulle det vara en vägskylt som sa skulle alla hitta rätt och livet är inte så lätt.

SKOLBESÖK

Hej!
Den röda färgen får åter igen ge plast på mina läppar och naglar. Hoppas jag hinner en outfitbild innan jag rör mig mot stan.
Ha en trevlig kväll.

14 SEPTEMBER 2011

Tjo!
Nytränad och redo för morgondagen. Då bär det av mot kyrkogatan där jag ska få lite info om min kanske blivande utbildning. Men nu blir det hop in i duschen iaf.

RENA JULAFTON

Medans jag sitter och njuter av Sebbens härliga leende så njuter han av nya lyckliga vän. Hans gammla dator var katastrof och det glädjer även mig av att få slippa tjatet av hur dålig den var, nu finns det bara goda ord i rummet och även så avslutar vi denna dag.
Natti

13 SEPTEMBER 2011

Tjoho
Japp, sitter och njuter till lite goa tidningar, lite gö träning på detta och sedan göra mat innan hjärtat kommer hem för att packa upp sin nya dator som kom på posten idag.

POWERWALK

Mina skor är på och jag är redo för att svettas!
Ses om några timmar dolls

12 SEPTEMBER 2011

Tjohej
En ny vecka och nya förväntningar. Planerat att vara kvar i GBG under hela veckan så det blir kanon. Ska snart ut för en powerwalk för att gå in skorna lite sedan storhandla så vi får fullt i kylen, hjärtat har tre hårda dagar i skolan så då får jag sköta hushållet lite. Fisk står på menyn.

BLACK/WHITE/METALLIC AND RED

Tänkte att jag skulle bjuda på lite bilder från torsdagen. Inte redigerade eller fixade så är direkt från kameran, men det bjuder jag på. Nu blir det supermys med baby som har pluggat hela dagen.

NEVER GIVE UP

Sitter och hittade en så inspirerande kille på youtube. Ville inget annat än att dela med mig.

DET ÄR OKEJ ATT KÄNNA!

Glöm inte "Det är okej att känna"

9/11

Hej folket

Många hjärtan slutade slå under några få timmar under denna dag för tio år sedan hela 2750 hjärtan för att vara exakt. Även fast tiden gått hela tio år så känns det lika hemskt idag så tiden läker nog inte alla sår om du frågar någon drabbad.
Jag lägger en tanke till alla hjärtan som slutade slå denna dag, alla dem som förlorade sin familjemedlem och sin bästa vän men glöm inte att även lägga tanke på det som finns vid livet idag och det som kämpat från denna hemska dag! Vi människor är starka för att skada varann men vi är även starka för att kämpa för varann.
Glöm inte "Det är okej att känna"

JONES & JONES DRESS

Tyvärr i förstor storlek så hoppas jag kan roffa åt mig en stolek mindre, annars blir det att fråga faster att sy in denna men man tackar ju iaf för tanken. Väldigt fin är den iaf!

GÖTEBORG

Tjosan.
Idag sitter jag i 18 kvadrat med baby. Ska sätta på en film och öppna en cider. Från att komma till regn så slog det över helt till 20 grader. Men nu väntar pöjken på att jag ska lägga ifrån datorn så nu blir det film.
Här får ni en bild på dagens köp.. Köpte faktiskt två par men visar dessa så får ni se de andra imorgon. Älskar dem och det kommer vara det bästa stödet för mig framöver för min snea höft/knä, ah vad man nu ska kalla det.

NEW LOVE BAG

ASOS.COM

ONME

Kommer användas flitigt i höst/vinter. Nu blir det lite sömn så jag orkar upp imorgon när bilen börjar rulla vid halv nio mot GBG. Prata med min syrra för en stund sedan på skype (måste säga att jag älskar skype) och sa att jag skulle lägga upp bilder från plåtningen i Torsdags men får nog göra det imorgon för nu börjar klockan bli mycket, men hann iaf ta dessa bilder lite snabbt efter att det blev förfrågat att någon ville se hattarna på.
Natti

ORKA VARA MIG

Hej bloggen.
Iag ligger båda jag och pappi i sängen och nyser .. nä, inte riktigt men något är det vi har fått. Det är Kumla marken idag och det ända jag har släppat ditt mig för var en stor påse marknadsnougat, får trösta mig med det iaf. Ska dricka massor av te nu, så man kan krya till någon gång.
Hittar ni på en Fredag som denna?

CONGRATS MOOK

Hehe, sista bilden var bara tvungen att vara med. Stort grattis till dig tjejen hela 21 år.

HATS

ASOS.COM

CONGRATS

Min snygge till friend är 19år idag, ett år och sedan kommer vi stå på Miamis gator. Förhoppningsvis är jag frisk till imorgon och kan festa lite med damen också.

ALL IN ONE

Tillbaka efter fotografering med fotografen, hur kul som helst idag. Men nu sitter jag i min "all in one" och drucker massor av te för att få bort förkylningen.

JACK DANIELS

Jaru, nu tänkte ni vafan har hon släppat hem nu? sprit? .. men nä som ni kan se är det kläder, en t-shirt och en spetskjol. Tror det blir använt på bildtagningen idag så kommer upp bilder när jag har på mig det så tror jag nog att jag kan övertala er om att det var ett värt köp.

MOT FOTOSTUDION

Lite smakprov på dagens fotografering idag. Ses lite senare

VÅNINGSFAT

Den passa perfekt i mitt rum. Välkommen hem.

MAKE UP STORE MODEVISNING

Grymt duktiga dansare innan själva modevisningen. Förlåt för dåligt filmning.

TODAY'S BLOG

Tjo.
Hur roligt som helst att få synas på dagens blogg. Gjorde min dag lite måste jag säga, blir ju så glad. Men nu lite info om dagen, träning, planering för imorgon och hämtning av packet stod på listan har planering kvar.

UTERUM

Ja, vad ska man säga, riktigt flitiga byggarbetare. Ett par timmar imorgon och det är klart vad orden idag.

MAKE UP STORE EVENT

Älskar storstaden ibland när man står själv hysteriskt stilla vid rött ljus och folket går. HAHA! Jag och Mook stannar spontat när ljuset visar rött och tänkter inte ens att det faktiskt är trafikstilla, älskart! Här på bilden ser vi den underbara kön till MakeUpStoreEventen. Kommer lägga upp en liten film senare så håll ögonen öppna.

STORSTADENS KLÄD

Klänning - modekungen. Kavaj/Kappa, Väska, Smycken - H&M. Skor - JeffreyCampbell.

6 September 2011

Godmorgon folket.
Sitter och äter lite frukost just nu. Blir ju en stockholmsresa för mig idag, tåget går runt 12 tiden. Ska ta och fixa mig lite.

5 September 2011

Tjohej.
Sitter och njuter framför TVen med lite morötter. Ny tränad, ny badad och nergosad i soffan när det regnar som värst utanför.

4 September 2011

Lite har börja hänt vid ögonbryna men det går inte fort precis, men tålamod har vi ju, eller?
Ser ni min markering under ögonbrynet, ser ju riktigt illa ut! ( aja, kommer ju få som jag vill hare tillslut.)
Idag har jag inte gjort mycket alls mer än att tagit hand om mig själv med lätt träning fin mat och har även hunnit köra lite bil med pappi.
Ska lägga upp lite roliga inlägg imorgon om jag hinner.
seeya dolls

UNIVERSE

Hur coola var inte dessa?

IN LOVE

Sitter och beundrar det fina innehållet ur packetet. Älskar jackan så sjukt mycket sitter som smäck på mig!
Allt kommer användas flitigt! börjar på tisdag på Makeupstore eventen.
TACK SYRRAN!

MANGO

Blir det att njuta till en film med dessa fina mangoklyftor, mums!

PACKET

Tjo bloggen.
Hur bra började inte min dag idag. sjukan är "sjukt" mycket bättre, har kört som även det gick kanon och ett fint packet kom hem till mig från syrran, tack!
Visar vad som gömmer sig där i lite senare.
Vad gör ni en fin lördag som denna?

TYPISKT!

Jupp, då ligger man i denna säng igen. Tycker inte om att vara sjuk men vem gör.
Jag är inna på min femte kopp te men det ända det gör är fler toabesök.
Vädret är inte världens bästa heller så missar iaf inte en fin dag, rastlös!
Vad gör friska denna dag?

MITT I MELLAN

Har aldrig varit en keso människa men när jag upptäcke gurka och paprika så blev det mitt favorit pålägg.
google/
Have never been a cottage cheese person but when I discovered cucumber and peppers have it became my favorite toppings.

ÄNTLIGEN HÄNDER DET

Idag börja snickarna med väggar och tak för altan och jag sitter och häpnas av att det faktiskt händer nu.
Pappsen har länge pratat om sitt fina inglasade uterum.
Själv uppskattar jag den fina solen som skiner och tänkte ta mig en långpromenad.
Tyvärr blir det ingen hårdträning idag för jag känner mig så rostig i både hals och kropp.
------
google/
Today the carpenters start with the walls and ceiling of the porch and I sit and marvel that it actually happening now.
Pappy has talked about his fine glazed conservatory for a long time now.

Naturally, I appreciate the nice sunshine and was going to take me a long walk in it.
Unfortunately there is no hard workout today for me because I feel so rusty in both neck and body.

1 SEPTEMBER 2011

En bra start på dagen.
A good start.

RSS 2.0