NYÅRSAFTON BÖRJAR VI MED FEBER!

Hejhej!

Gött nytt år fölket. Mina planer för dagen gick nerför när jag inte upptäckte att febern inte ville ge sig vid 3 i natt. Somna äntligen vid 4 när jag åt en Alvedon. Men när hostan börja vid 5 i morse så gav jag upp sömnen med denna bild tog pojken på mig när jag äntligen somna om vid 7 i morse. Ja, jag sov med både mössa, vantar och halsduk, ett par mjukisbyxor, tjocktröja, strumpor lager på lager och över allt detta en one piece men somna tillslut när min vinterjacka kom på allt detta. Blir att lägga undan spriten för idag och krya istället tyvärr.

Hoppas alla andra får en kanon dag och att ni njuter lite för mig med.

Krami


29 DECEMBER 2011

Sjukare tjej får man leta efter. Feber, halsont, torrhosta, täppt i näsan, lock i öronen .. jaru, kan det bli värre! Aja, hoppas bara man kan bli kry tills det nya året.
Krami

28 DECEMBER 2011

Gomorgon solstrålar!
Nu äntligen fick jag upp ögonen en bit. Böjken ligger här bredvid mig och snarkar .. Vi båda är förkylda och jag ska börja med min första mugg te för denna dag. Hoppas ni är piggare än oss två. Skulle få massor gjort idag men tror inte det blir något än sömn, te och kanske film. IKEA och shopping får vänta till en annan dag.
Krami

JULAFTON

Lite bakdag dagen innan julafton.
Någon ville se hur jag hade pysslat lite här hemma och här ovan kan ni se mina tre favoriter i tre bilder från både finrum, mitt egna rum (min ljuslyckta ni ser på bilden är det rosa ljus men har nu röda i under jul tiden) och badrummet .. min första sats på lussebullar blev som stenar så använde dem som lite inredningsdekoration istället .. visst är inte det smart.

Hejhej!
Blev helbesviken att telefonen inte ville vara med mig under hela dagen igår så nu läggee jag upp ett inlägg som skulle vara på julafton.
GÖDJUL FOLKET!


23 DECEMBER 2011

Gomorgon sjusovare!
Idag har jag varit uppe sedan klockan halv 8 och det har varit fullt upp hela morgonen .. men nu har jag hinnit träna och fixat mig för ett jobb pass.
Nu blev det lite stress här så blir att springa över till bokhandeln.
Krami

22 DECEMBER 2011

Godmorgon folket!
Idag vakna jag på rätt sida, träna och åt en stor frukost (första julskinkan för i år blev det). Nu blir det bokhandeln i några timmar och efter det blir det bakdag. Kanske måste man ta en sväng in till stan också.
Drog på mig min polo och inviger mitt halsband idag. (Bjuder på en outfit senare om hjärtat får tid.)
Krami
Krami

NEW IN

Mitt nya smycke som jag införskaffa mig på glitter eftersom dem hade 50% rabatt på alla sina halsband, liten julklapp till mig.
Krami

KLAPPTIPS

Har hittat roligaste julklappen i år. Det ä alltå väldigt klurigt men du ska få ut dessa spickar från varann och kunder som kommer in på bokhandel älskar denna sak. Höll på hela dagen igår med dessa spickar men idag löste jag den. Perfekt julklappsklur.
Krami

20 DECEMBER 2011

(såhär trött är jag just nu och det ska bli så skönt att få lägga sig)
.
Hejhej!
Har inte haft en ända lugnstund på hela dagen så skriver en rad nu för att ni ska se att jag inte försvunnit utan att det är mycket nu innan jul. Idag vakna jag, träna, gick till jobbet, åkte o shoppa, träffa syrran en stund och sedan hem till hjärtat för att baka och nu ska vi krypa ner för en film.
Jao, som sagt mycket nu innan jul som ska göras men får verkligen inte glömma bloggen för det .. men tror inte riktigt jag har landat ännu efter helgen.
Imorgon lovar jag att göra en uppdatering lite då och då.
Natti

HOME SWEET HOME

( invigde min gula tröja idag och den spred mer glädje än vad jag kunde tro när jag stod på bokhandeln och fick beröm av både kända och okända kunder )
Hejhej bloggen och alla goa läsare.
Jag är så glad att ni föjlt med på min resa till Kalmar för att ta studiobilder. Det var så sjukt kul och nästa gång garanterar jag att även datorn blir nerpackad för bättre uppdateringar då jag märkte att telefon oftast inte ville vara med mig. Nu får vi alla vänta in resultatet av två dagars fotografering. Fick några frågor hur jag egentligen reste så här nedan får ni se ditaljerat,
.
Tog mig alltså till GBG på onsdagen och var hos pöjken.
På fredagen tog jag och pöjken tåget till Kalmar för att ta bilder för min portfolio och agenturen jag nu är inskriven i. (tog bilder hela Lördagen från klockan 10.30 till 22.30 .. och sedan söndagen tog vi mellan 11.30 och 14.00)
Söndagen tog jag och hjärtat 16.00 tåget tillbaka till GBG för att packa upp hans saker.
Idag, måndag tog vi 10 tåget hem hit igen och kom fram 12.35 sprang över med sakerna till lägenheten och jag tog mig en dusch och liknade för att sedan springa över till bokhandeln och jobba hos faster mellan 13 - 17.
Jupp, här ovan har ni helgens klockslag och resor.
.
Nattinatt nu måste jag ladda batterierna till hundra för jag jobbar på bokhandeln veckan ut nu, 12 - 17 är tiderna.
Ska även krama lite på pappa och pöjken nu innan läggdags .. Syrran kommer även hon hem idag men får nog krama henne imorgon eftersom hon kommer inatt och jag orkar då inte vänta in henne.

HEMMA OCH NÄSTA JOBB

Hejhej!

Nu är vi strax hemma ska vara framme vid halv ett och jag vilar inte för det utan ska iväg och jobba lite hos faster klockan 13.00 till 17.00 så tänkte att jag tar kvällen till att blogga på en datorn och svara på alla goa kommentarer.

Hoppas alla fått en bra start på denna vecka.

Krami


18 DECEMBER 2011

Gömorgon!

Idag är det ännu en dag i studion, wihi. Jag lovar att jag kommer svara på era kommentarer så fort jag får tag i en dator.
Vi börjar rulla mot GBG klockan 16.00 men först lite fler bilder.

Krami


WE ARE DONE!

Hejhej!

Ursäkta för dålig uppdatering men vi kom fram till Kalmar och idag har jag varit i studion från klockan 10 i morse tills nu. Jupp är sliten! Så säger gödnatt folket och så hörs vi i morgon.

Krami


NÄSTA STOP KALMAR

Hejhej!

Om någon timme ska vi börja röra oss mot tågstation för att åka mot Kalmar. Är lite nervös eftersom jag aldrig varit i Kalmar tidigare, känns bra att ha med pöjken iaf. Väskorna är klara och jag sitter och chillar lite nu.

Krami


16 DECEMBER 2011

(Hitta en gammal studio bild på mig på pöjkens dator)
.
Gomorgon folket!
Gick upp vid 6 tiden idag för pöjken skulle iväg på sista tentan innan han går på jullov. Men kunde inte somna om så nu ligger jag här och funderar på om man ska träna lite.
Ikväll börjar resan mot Kalmar, så blir att förbereda sig lite för det också.
Ska ni hitta på denna underbara fredag?
Krami

YELLOW

Hej hej!

Efter en heldag på stan är jag nu inne i 18 kvadrat igen. Hitta mig en fin gul stickad tröja från vero moda. Älskar att gå på stan när det är så goa människor i varje butik man kommer in i, ja jag älskar GBG!

Blev lite bilder med telefon tråkigt nog, får vänta in hjärtat så han kan ta bättre bilder.

Krami


15 DECEMBER 2011

Gömorgon folket!

Pigg och glad sitter jag med frukost framför mig och tittar på the voice.
Tänkte ta mig en runda på stan lite senare idag.

Önskar er en trevlig dag

Krami


NÄSTA STOP GÖTEBORG

(Bild tagen när jag var runt 16 - 17 år tror jag i fotografens studio)
Ja, kanske kan ni lista ut vad jag ska göra på min resa redan nu när jag bjuder på denna bild.
.
Aja, sitter på tåget påväg till den bästa iaf. Kan inte vänta tills jag får lägga mina armar om pöjken min.
Hoppas ni får en underbar onsdagkväll jag vet att jag kommer ha det iaf.
Stora Kramisar från mig.

COLOR

Packar och städar förfullt här hemma nu. Detta är en av klänningarna som fått följa med i resväskan, syns det att jag älskar färg. hehe
Nu väntar jag in tåget som ska ta mig till pöjken min.
Krami

GRÖT MED BANAN

Hejhej!
Efter träningen i morse blev det en stor tallrik gröt med banan i. Nu blir det städ och packning för att vara redo att sitta på ett tåg i tre timmar.
Önskar er alla en gö dag.
Krami

14 DECEMBER 2011


Morgon folket!
Upp och hoppa!
Eftersom jag inte fick något kvällsträning igår kör vi hårt nu. Blir träning, packa det sista och sedan på tåget mot mitt första stop, GBG. Ska bli skönt att krama om min pöjk igen, två veckor sedan sist juh!
Men först träningen nu!
Krami

ONE PIECE

Tjo!
Idag har jag varit slö .. efter att ha spänt mig på vaxningen gick jag hem och kröp in i min one piece och där har jag varit resten av dagen. Väskan min är snart klarpackad för avresa i morgon men åker sent så hinner det sista i morgon. Nu blir det att krypa ner och vända några sidor i körboken för att sedan somna.
Natti

SALONG NJUTA

FÖRE
EFTER
.
Här ovan har du en för och efterbild på vaxningen idag. Måste erkänna att jag blev nöjd och nu kan vi vänta upp till 4-6 veckor innan vi behöver känna smärta igen. Är lite uppsvullen här och var men det är normalt sa dem och men ska inte duscha inom 24 timmar så blir ingen kvällsträning för mig men har väskan att packa klart iaf så kommer ha annat för mig.
Krami

VAXDAGS

Jupp, nu har jag tid hos "Njuta" här i lilla Kumla. Ni kommer få se för och efterbild bara för att det är så många som har frågat så mycket just om vaxning.
Jag har annars använt mig av min BRAUNmaskin och rakhyvel men det tar sin lilla tid och det är smärtsamt så nu tänker jag lägga mina bena i någon annans händer, jag räknar med att inte smärtan kommer gå någonstans men att jag inte behöver böjas och vridas utan bara ligga där och ta in smärtan.

13 DECEMBER 2011

Godmorgon folket!
Sitter nu och äter en stor tallrik med frukt. Har tränat klart och nu blir det att ringa till salongen och se om det har någon tid för mig.
Annars önskar jag er en kanondag.
Krami

SOVDREGLA

Nu blir det att lägga sig och dregla lite, hehe!
Natti

DRIVING SCHOOL

Hej folket!
Är vid livet efter körlektionen och både jag och pappi måste hoppa in i duschen efter denna körning, HAHA!
Blir väl först lite träning så man verkligen svettats ut allt och sedan blir de en lång dusch för mig.
Krami

12 DECEMBER 2011

Tjohej!
Nu är jag redo för ett träningspass. Skippar promenaden då jag blir deprimerad bara av att kolla ut genom fönstret. Blir att värma upp med lite wii. Idag blir det att köra med körskolan också.
Krami

LUCIA

(Visst hade jag en fin lucia hos mig idag)
Är helt färdig för dagen så blir att krypa ner tidigt. Orkar inte ens hålla ögonen öppna längre.
Natti

3 ADVENT

Nu har jag svettats en timme blir inte mer eftersom jag är så sjukt hungrig! Hopp in i duschen och sedan mat! Annars gick träningen kanon idag, känner mig nära toppen nu. Konstigt nog tränar jag på en Söndag tänker ni då det ska vara min lediga dag från träningen men träna inget igår så blev ett pass idag istället. Biljett till GBG är klar nu .. ska klurar på Kalmar resan också men någon som har några bra ideér på hotell där?
Krami

UGGLAN

Tjo!

Hittills lever jag och nu har jag lite rast med denna grabb på bilden. Visste inte ens att han hade skrivit en bok, haha! Älskar att han skriver om hans liv i boken, hur gammal är han egentligen, 16 eller så, inte så lång bok vill säga. Söt!
Kan ju inte göra mer än älska hans försök. Nä, nu är rasten slut! Hörs senare!

Krami


11 DECEMBER 2011

Gömorgon folket.
Jag är nu redo för ett jobbpass. Jobbar mellan 12 -17 och vet inte riktigt om jag hinner blogga så mycket men det ska vi väla se till att jag gör några inlägg iaf.
Önskar er en underbar Söndag.
Krami

LET´s SLEEP

Kunde inte vara mer avslappnad just nu. Perfekt uppladdningsdag. Hoppas ni njöt/njuter lika mycket på er lördag. Nu blir det en stund skype och sedan ska jag lägga huvudet på kunden så jag är pigg i morgon för det står jobb, träning och sista packningen på schemat.
Natti

PACKÅSNA

Det blev att plocka fram resväskan och ja även den blev fylld. Ska skypa med syrran i kväll och kanske blir väskan lite lättre efter det, hehe!
Nu blir det bad, ansiksmask och hårinpackning.
Trevlig lördag kväll folket!

10 DECEMBER 2011

Gö eftermiddag!
Sitter och försöker planera nästa veckas äventyr men både packning och resorna. Jag är redan uppe på tre väskor så ska försöka gå igenom väskorna igen eller så blir det stora resväskan iaf.
Jao, eftersom jag jobbar i morgon så blir det att ha en "ta hand om mig själv dag" idag istället. Men först alla måsten för att kunna njuta riktigt ordentligt i bubbelbadet.
Hur ser eran Lördag ut?
Krami

IDOL VINNARE 2011

Kunde inte bli en bättre avslutning på kvällen. Stort grattis till Amanda. Grät som en tönt när föräldrar och vänner kom upp och krama henne.
Hehe, och så bara älskade jag hennes frustrationen av buketten hon hade som hon sedan släppte på marken för att återgå till kramarna.
Natti

AMANDA FONDELL

Ja, efter kvällens show är jag fortfarande säker på mitt tidigare beslut att jag vill att HON vinner.
- Personlig, egen och ja det där lilla extra för att bli en stor artist!

VINDEN FÄLLDE MIG

Tillbaka från en timmes promenad och kan lova er att det var den svåraste promenaden på länge.
Regn, halka, blåsigt och ja jag ramla. Tur var att det var sista stegen till dörren så fick genast in och låste dörren bakom mig. ( Ni vet såhär .. ingen såg? stick! och så skratt innanför stängda dörrar )
Eftersom kvällen blir ensam här hemma har jag redan börja dunka hög musik och nu blire WII.
Känns som att det är många som kommer kolla idol finalen .. känns lite som ett krav nu när det är sista.
Vem är favoriten? Jag har min och HON är grym.
Krami

9 DECEMBER 2011

color makes a difference )
.
Tjohej bloggen!
Tog mig en liten sovmorgon idag för att jag inte riktigt kunde smälta alla fina ord från gårdagen. Men nu har jag hoppat runt till "Beyoncé - Countdown", "Single Laides" och självklart "Run the world (Girls)" här hemma i några timmar och tänkte köra ett träningspass innan jag mosar i mig en bit smörgåstårta. Pappi springer även han runt eftersom han ska fira sin födelsedag med grabbarna på relaxen. Nä, vi är inte avis!
Grymt dåligt väder men det hindrar mig inte för att missa promenaden ska bara se när det kommer upp en bra stund så ska jag ge mig ut.
Krami

THANKS GUYS!

( nu kom en till osminkad bild, sorry. )
.
Tänke bara säga gonatt till er alla underbara läsare som har skrivit så fina kommentarer till mig att jag blir så rörd! Ni är bäst! Idag kommer jag sova som en prinsessa efter så fina ord jag fått från er, I believe in every word! (och nu gråter hon)

Efter att gästerna gick hemåt blev det Skype från både LA (med bästa vännen Sara som satsar allt på crossen där borta, Heja!), Norge (med syrran Erica som räknar ner dagarna för att komma hem, 19e smäller de!) och GBG (Hjärtat Sebastian som också taggar för jullov hemma hos mig efter sin hårda termin i Chalmar universitetet. you can do it!). Fick även underbara sms får en go vän som tagit lite förmånga glas på firma festen.
Nu säger denna tjej gösömn!

SLÄKTEN PÅ BESÖK

( Någon som var sugen på att se hur långt mitt hår kunde bli när jag plattade det, here you go. )
.
Hej bloggen!
Sitter nu och njuter till godis och dricka. Väntar in folket som droppar in lite när som, farfar och farmor är redan här och vi sitter och pratar om allt mellan himmel och jord. Jaja, får stänga ner dator nu i några timmar tills jag ska skypa med syrran skriver en rad till er då också.
Krami

8 DECEMBER 2011

Gömorgon folket!
Idag blev det att sjunga "happy birthday" till pappi som blir ett år äldre idag. Men först fick jag ett samtal från hjärtat som grattade för våra tre år och idag ännu en månad till. (3 år och 1 månad).
Blev ett litet morgonpacket till pappi men det slutar nog inte där ska du se.
Grattis till oss alla blir det väla idag then.
Krami

GODA NYHETER

Min dag började juh kanske inte jättebra men efter ett samtal så vände det. Nu blir det att boka resor både till GBG och sedan vidare till Kalmar. Vad mer? Jo, min vän Sara har nu anlänt i LA och kommer tillbringa hela 2-3 månader på crossbanan och ja jag är jätteavis att hon har sol!
Krami

STORT TIPS FÖR LITE EXTRA PENGAR

KUNDE INTE LÅTA BLI!

ni vill säkert veta hur jag får mina pengar, pengar vill ju alla ha och jag hade dock aldrig rekomenderat denna sidan om det inte hade funkat!

nej, det är hur lätt som helst att tjäna pengar på denna sidan och det är så att när man fått 200:- så får man ta ut dem från kontot, riktigt bra. man får även 20:- vid registrering och 25:- om man gillar deras facebook sida. det finns inget snabbare sätt att tjäna pengar på nu har du ju redan 45:-, såhär gör ni:

1. gå in på länken, när du registrerar dig kommer där stå "eventuell kampanjkod" där behöver du inte skriva in någonting utan lämna den rutan tom.
2. du kommer få ett mail till den hotmailen du registrerade dig med, öppna alla mail ifrån dom så att ditt konto blir "aktiverat" så att du kan börja tjäna pengar.
3. fyll i alla uppgifter som behövs under fliken "mina uppgifter"
4. klicka på "tipsa vänner" då du tjänar 8:- per person som blir medlem via just din länk som du kopierar och skickar runder.
5. klicka på länken nedanför för att komma igång!

PLUSIKASSAN
Hoppas ni blir lika nöjda som mig!

SKOJAR DU!?

Eftersom jag var seg att komma upp idag så vände turen här hemma!
Dataladdaren är död och jag har nu 3 timmars batteri att använda!
Kan sådant hända? Åh, kan det bli värre?!
Pappi kommer hem från jobbet vid 4 tiden så blir väl bra att ta en sväng till stan då och införskaffa mig en ny.
Får leva på min telefon sålänge, tur att den inte har lagt av iaf.
Krami

KOMMER INTE UPP!

Morgon bloggen!

Förstår inte hur seg jag är idag. Vakna vid 9 tiden men har inte kommit upp från sängen än. Det snöar för fullt utanför och solen skiner men känns som att inget kan få upp mig från min mysiga säng och träningsverken gör det bara svårare att gå upp också. Hade ju massa planerat för dagen. Kommer detta bli en sängdag för mig? Ska hoppa in i duschen och se om det ger mig en kick.

Krami


SÄGER GÖSÖMN

(Glöm inte! DU ÄR UNIK!)
Hakuna matata!
Nu är det inte långt kvar innan ögonen säger ifrån på riktigt. Är helt färdig efter dagen och sista träningspasset nu i kväll tog jag i hundra och det gjorde att träningsverken från igår gick bort lite men kan redan känna lite av morgondagens verk kan jag lova.
Natti mina fina

ÖVNINGSKÖR

(haha, typ min pappa förutom att han tuggar tuggummi, istället för "stamp" så blir det "smack")
.
Är nu inne efter en körningsrunda och ska göra kvällsträningen och sedan läsa vidare i körkortsboken.
Krami

6 DECEMBER 2011

(hehe, älskar att mitt ben ser vädigt inklippt)
.
Morgon solstrålar!
Jupp, idag blev det upp och träna tidigt. Får vi se vad dagen bjuder på, vilket det än blir är jag redo. Finns lite måsten att göra men annars fokus på träningen.
Trevlig Tisdag gött folk!
Krami

SOMMARLÄNGTAN

(En favorit i repris)
.
Tjohej!
Såhär efter promenaden så längtar jag plötsligt till sommarshortsen igen. Ska hoppa in i ett varmt bad för att tina upp och sedan blir det mys med te under täcket resten av kvällen. (Olle lovar att få sista till nästa gång)
Natti

5 DECEMBER 2011

(hehe, bara en bild till utan smink sedan ska jag försöka)
.
Gomorgon sjusovare!
Idag ringde klockan vid 8 och då vakna jag till solstrålarna från fönstret och när jag kollade ut fanns även vår första snö utanför. Är inte så snö favorit men måste säga att ett leende växte när jag drog upp rullgardinen.
(Ingen vinter utan snö)
Träningen i morse gick kanon och nu har klockan slagit eftermiddag och jag sitter och pluggar körkort. Detta kallar jag bra start på veckan.
Hur börja eran nya vecka?
Krami

2 ADVENT 2011

(ursäka för jag bara bjuder på bilder utan smink på sista tiden, får lägga lite energi på sminket)
Hejhej bloggen.
Idag har jag varit en duktig tjej. Har haft så svårt att sömna på nätterna, somnar oftast efter 3 tiden. Så idag har jag därför tränat även fast jag brukar ha söndagar som ledig dag, men ska göra allt för att somna efter 21 - 22 tiden i kväll. Träningen under veckan har även den varit dålig så tyckte det var värt att svettas lite extra idag.
Bubbelbadet är igång och både ansiksmasken och inpackning ska användas nu.
Trevlig 2 andvent gött folk!

LET THE RAIN POUR

Tjohej!
Vädret bjöd på massor av regn här hos mig så tog jag upp både dammsugaren och körkortsboken, bara för att få en ursäkt att stanna inne men fick allt min omgång regn när jag sprang ut med soporna.
Nu blir det te och sedan krypa ner under täcket för lite viaplay film.
Krami

HMs GARDEN COLLECTION RÖDA JACKA SÖKES!

Hejhop!
Minns ni hms garden collection som det släppte 2010. Var helt såld på denna röda härlighet till jacka men fick aldrig tag på en. Blev så besviken då och vet att jag leta som en tok efter den ett tag. Sedan gav jag upp men i natt hade jag en dröm om den igen att jag ägde den och nöjdare tjej fick man leta efter. Så nu gör jag ännu ett försök att finna jackan i storlek 34a eller 36a. Har du jackan eller känner du någon som äger en som inte kommer till användning, låter den bara hänga i garderoben så finns det en tjej här som skulle bli överlycklig att äga en och faktiskt använda. Skriv en rad här eller maila mig på [email protected].
Krami

SHOPPING RUNDA

Hitta några favoriter på gina!
Vart kan jag hitta en 34a i blå?

EN DAG MED BÄSTA

Tjo!
Idag har det varit en heldag med Sara. Nu ska jag snart krypa ner. Har precis sagt hejdå till bästa Sara!
Syns säkert på bilden eftersom jag är så känslig för att säga hejdå så att tårarna kommer! Hon åker nämligen till USA för att köra cross.
image description
Är så stolt över denna tjej som verkligen jagar för det bästa! Kommer skypa och självklart håller jag själv på att planera en resa till henne för full support!
Men nu är det bara jag kvar i Kumla, ena vännen (Emma till höger) bestämde sig för att studera i stockholm och har redan lämnat och nu åker Sara till USA. Är superstolt över båda mina tjejer!
Jao, vart är jag påväg är frågan nu?
Natti

HJÄLP!

Hej mina underbara läsare!
Tänkte att jag tar er hjälp. Är storkör i båda och kan inte välja vilken färg jag ska ha!
Denna fanns inte i min storlek (34a) i butik men den var den jag fastna för först!
Fick iaf hem 34a på den svarta men vet inte om det blev rätt val!
Vad säger ni? Blå eller Svart?
Krami

DAGENS OUTFIT

Halsduk - gina, Kavaj - H&M, Linne - KanDeeShop.se, Tajts - H&M, Sko - eurosko (ROOTS)
Blev snabbbilder efter jag kom hem från shoppingen. Svart, vit och lite rosa.

2 DECEMBER 2011

Goddag folket!
Nu blir det att sätta på sig lite smink och sedan drar det iväg till stan. Blir en snabbis för har fortfarande lite magont! Men vad fort veckan har gått ändå! Redan fredag igen? Sjukt!
Krami

SNART HOS MIG

Nu är det inte långt kvar innan syrran kommer hem heller, 19de är hon här. Tror denna bild visade senast hon var hemma på min student. Sjukt längesen!
Krami

VICTORIA SECRET 2011

Äntligen får även vi dödliga njuta av Victoria secret angels --> HÄR
Blir att drömma sig bort en stund, LOVE!
Krami

1 DECEMBER 2011

Godddag folket!
Då var det redan December och dags att öppna första luckan, om jag inte minns fel så fanns det lite snö på gatorna förra året denna dag men nu när jag tittar ut regnar det som bäst.
Blir sängliggande idag med för min mage vill inte vara med mig idag heller!
Förra året på liseberg fanns det lite snö iaf och minns att det var superkallt! Även fast jag hade massor av kläder på mig.
Krami

RSS 2.0