31 OKTOBER 2011

Hejhop bloggen.
Nytränad och klar för dagen. Ville bara meddela att mitt afrot växer som tusan för mina tabletter och jag går in på min tredje vecka, måste säga detsamma med ögonbryna som växter som ogräs. Idag tycker jag alla ska ut och ta en promenad av något slag eftersom vädret är grymt. Njut för snart är snön här!
Jag ska ut och ordna lite ärenden så ses om några timmar.

MIN CHILLDAG

Det har varit en underbar dag. Älskar mina små spa dagar här hemma. På bilden ser nu nästan allt som användes idag.
.
Testade nya veetwax och måste säga att jag beundrar resultatet. Visar en bild någon gång på mina lena ben som kommer vara i 4 veckor som det står på förpackningen men eftersom jag äter tabletter för att få längre och starkare hår så växter allt hår på kroppen lite mer så kanske 3 veckor fri rakning iaf.
.
Nu sitter jag men te och vattenflaska eftersom man torkar ut lite efter ett bubbelbad och nu måste jag fulla på lagret lite.
Krami

SPA DAG

Tjo folket. (vad är klockan egentligen? Hoppas alla hunnit vridigt klockan idag.)
Idag tänkte jag köra en spadag här hemma .. vax, mask,inpackning och bubbelbad. Allt sånt man inte hinner annars. Men först en långpromenad för att lätta tankarna.
Krami

CARGILR

Hej bloggen.
Ville bara säga natti och visa att jag inte glömt bort bloggen. Hur snygg är inte denna dräckt!! INLOVE!
Natti

28 OKTOBER 2011

Tjo bloggen.
Igår blev det inget skrivet men idag tänkte jag att ni skulle få se några rader och idag blev det några ärenden gjort med pappa och i kväll ska jag försöka få in lite tennis träning. Nu blir det te och chill för att vila magen lite.
seeya dolls

MORGON TRÄNING

Tjena!
Kom ut från duschen för en stund sedan. Idag tränade jag mage och det känns som att det kommer verka i morgon. Nu har jag lite måsten att göra under dagen men hör av mig när jag är klar.
Krami

MÅLAT

FÖRE
EFTER
.
.
.
Tjohej!
Är inte jag lycklig idag så vet jag inte vad, fick äntligen fram penseln och se min bänk börjar bli vit! Får dock måla igen i morgon för att få bästa resultat men det gör inget, tyckte det var kul!
Nu blir det träning och sedan en dusch på det. te och "allinone" står även det på listan, mys.
Krami

25 OKTOBER 2011

Gomorgon sjusovare.
Idag gick jag upp med tuppen. nä, men halv 9 iaf. Fick lite träning gjort och nu blir det att måla, visar sen vad som ska målas idag. Gårdagen är ett minne och jag mår toppen idag.
Krami

MAGVÄRK

Mysdressen är på och jag är inne på ännu en mugg te, tyvärr tappa jag räkningen någon gång under dagen och detsamma med toa besöken. Kommer vara off tills jag mår bättre för just nu är jag på botten.
Natti

24 OKTOBER 2011

Tjohej bloggen!
Vad hittar ni på en dag som denna, själv ligger jag nergosad i soffan och tar det lugnt. Temuggen får ta över min dag eftersom jag känner mig risig . Har dock tränat på morgonen men efter det fick det bara ner för.

BLACK PUMPS

Skor från DINSKO på mig. Älskar att klassiska pumpsen är tillbaka.
.
Hej bloggen.
.
Dåligt uppdatering idag igen men kunde inte låta bli att hålla mig i hjärtats famn de sista timmarna. Han har nu åkt med tåget tillbaka till studierna i Göteborg, kommer väl ta några veckor innan vi ses igen. Aja, men måste fundera på mitt nästa drag i livet, hårda tider såhär efter studenten.
Vad har ni gjort idag eller under helgen?
Krami

CLASSIC

Hej bloggen.

Har länge letat efter de perfekta pumpsen nu ett tag och faller hela tiden tillbaka till dessa "dinsko" skorna. Så idag slog jag till, det är ju faktisk väldigt fina och sitter väldigt bra på fötterna, priset är inget negativt med heller.
Nöjd med allt förutom personalen som var allt annat än trevliga. Visst är det tråkigt att handla i sådana affärer?


HOS HJÄRTAT

Hej bloggen!

Tänkte att jag skulle mobilblogga lite snabbt så ni vet att jag lever vill säga. Blir snart serverad lite mat av Sebbens mamma och jag sitter och läser nyheterna från Ellos medan jag hjälper till lite med dukningen.

Ps. Min goda vän Sara bli hela 20 år idag, stort grattis på tjejen ds.

Trevlig fredag


20 OKTOBER 2011

Hej bloggen.
Lite dålig uppdaterat idag men har varit så glad för annat så har inte riktigt haft tid för datorn i huvudtaget.
Nu väntar jag in hjärtat som ska tillbringa helgen hos mig, supernöjd tjej! Fick testa en pizzabit eller som det står på förpackningen "picopizza" av pappa och den var grymt god! Fixa det sista innan pojken kommer fram med tåget.
Trevlig torsdag gött folk.
KRAMI

STORSTÄDNING

Hej bloggen.
Nu börjar jag äntligen bli klar med allt och det finns ingen ork hos mig nu, bara pappersarbetet på sängen kvar. Kan till och med slicka golvet så rent äre här inne, hehe. fick även in mina nya rosor på fönsterbrädan ser nästan äkta ut, supernöjd!
KRAMI

19 OKTOBER 2011

Godmorgon eller god eftermiddag är det ju nu!
Jupp, sönmlös natt och visst är det jobbigt att se när klockan slår fem, sex och sju när det börjar ljusa upp utanför fönstret. Har nu fått sova fyra timmar och det ska val räcka för att somna gött i kväll.
Rummet är upp och ner vänt så har massor att sysselsätta mig med. Kanske har jag några krafter för lite träning också men vill inte hoppas för mycket orkar knappt trycka på datorn. Dags att roa sig till klockan 20 iaf, tror inte jag orkar vara uppe längre än så iaf och skönaste är att i morgon kommer jag sova som en prinsessa eftersom pojken kommer sova vid min sida.
Ha en underbar onsdag även fast vädret inte är på vår sida idag.

18 OKTOBER 2011

Hej bloggen.
Har varit lite halv risig idag så blev dåligt men uppdatering men det är en ny dag imorgon, tills dess är jag off och önskar er en fortsatt trevlig kväll
Kram

SKOFAVORITER

CHEAP MONDAY SHOES
SAM EDELMAN NEWS
Jupp, dagen har varit fullbokad men massa måsten. Så det roligste jag har att bjuda på är dessa två favoriter.
Trevlig kväll!

17 OKTOBER 2011

Saknar shorts tiderna redan.

Morgon 7 sovare.
Själv var jag uppe vid 9 och träna lite och idag började jag även men hår tabletterna jag skrev om för ett par dagar sedan, får se om det funkar. Hör av mig igen om några månader om det.
Vad står på schemat hos er idag, själv har jag en fullbokad dag.

GB GLACE

Kunde inte hjälpa mig själv när pappa kom hem med denna söta lilla burk. Ibland måste man få njuta lite.
Blir nog inte mer skrivet idag.
Hörs imorgon

LEDIGA DAG

Tjo bloggen.
Idag har varit en väldigt lugn dag eftersom söndagar är min lediga dag från träningen. Men det är bara en dag för att ladda upp batterierna för imorgon är det en ny vecka. Hitta ni på en söndag som denna?
Hakuna matata!

GIRL IN RED

Älskar mina nya röda skinnbyxor och cheap monday linnet är perfekt till (köpte linnet i fredags på Rut m.fl.), dok skulle jag viljat hitta mina svarta pumps (får gå ut till varje skoaffär och leta på nytt) men det var verkligen inga fel med silverpumpsen måste jag säga.
Får be om ursäkt att jag inte hann få på mig lite smink eller fixa lite med håret och bh blev ingen heller men var så glad att de satt så bra att jag ville dela det med er på en gång. LOVE!

RED PANTS

Jupp, dessa låg i min brevlåda idag. Ska straxt pröva de men först blir det storstädning i mitt rum, råkade vända upp och ner på hela rummet när jag kom hem i Torsdags, dags att vända det till rätta.
KRAMI

DAGENS TRÄNING

Tjohej.
Ska precis hoppa in i duschen men tänkte meddela att jag verkligen börja uppskatta mina tränings timmar på dagarna. Idag tillbringa jag den i tennishallen med pappan min. En timme och jag blev helt slut i både armar och rumpa! Världens bästa rumpövning, jupp det är det minsta man kan kalla det.

THE SAME

Tjohej bloggen.
Roligaste komentaren jag fick idag kommer från denna tjej, Emma Sandberg. Skumt men väldigt coolt med en ljus version av mig som jag såg på hennes blogg använder även hon "Hakuna matata" orden. Känns kneppigt att skriva sitt egna namn men mena någon annan. Klicka(påbilden) in på hennes blogg och bli inspirerade av ännu en Sandberg.
Hakuna matata så länge

13 OKTOBER 2011

Hejhop.
Nu är jag hemma under en filt och ska snart upp för sista träningspasset för idag. Har suttit på ett tåg några timmar och det känns perfekt att träna lite innan sängen. Tog en snabbbild på dagens vardagskläder, min vita polo från HM och svarta jeans från SALT.

SISTA DAGEN

(Hitta en bild på mobilen jag glömt dela med mig av. Mina två damer i Stockholm.)
Hej!
Haft en bra dag? Själv har jag vandrat en runda på stan och nu har jag duschat och väntar in pojken.
Sista kvällen men baby på ett tag igen. Blir att gosa så mycket jag kan nu så blir nog inget mer skrivet på bloggen idag.
Krami

12 OKTOBER 2011

Hejhop.
Tragisk bild tyvärr! men fick ta en nu på brist på bilder att bjuda på. Är helt slutkörd och jag har träningsverk i alla muskler i kroppen. Det är kanon väder utanför så blir kanske att ta en runda på stan lite senare idag. Ska försöka få in lite träning gjort om det inte blir massor av stretching i stället, hehe.
Hörs när jag vaknat till lite.

11 OKTOBER 2011

Hejhop!
Äntligen kan jag ta en stor pause. Har tränat för andra gången idag och sedan blev det att gå att handla till kylskåpet liten. Skriver vad jag har tränat lite senare nu blir det dusch, disk och lite städning (snart är det hemdags .. Torsdag är inte långt borta).

DAGENS TRÄNING

Hej bloggen.
Måndag gött folk. Började dagen klockan 8 med träning (rumpa) och nu tänkte jag klicka lite på datorn efter det blir det kanske en joggingtur om det kan sluta regna ute annars blir det lite svett här inne.

9 OKTOBER 2011

Tjohej.
Dagen började klockan 6.00 då tvätt tiden började.
Efter det tog jag och hjärtat bussen till Elite Hotel för en frukost, eller jao det blev som en brunch.
En runda på stan blev det för mig när baby gick till skolan.
Nu är jag tillbaka i lägenheten och klickar lite på datorn.

BOMBSHELL

Älskade verkligen dessa bhar så två styckna fick följa hem från Stockholm. Grymt nöjd och rekomenderar varmt!

DAGENS OUTFIT

Polo och väska - H&M , Byxa - SALT , Sko - Jeffrey , Väst - Mango.
Här ser ni hela outfiten lite snabbt tagna bilder, var ju sjukt kallt ute!
Fortsatt trevlig kväll!

GREKISKT

Nu sticker jag iväg på grekisk mat med folket. Har dragit på mig mina nya Dr.Denim (Kissy) jeans och en svart polo på det, tråkigt nog svart på svart och det slutar inte där utan blev jeffrey svarta pumps men bröt det med mina mysiga pälsväst från förra året. Det bästa med hösten/vinten är att få plocka fram kläder man älskade året innan. Måste bara säga att jag älskar min nya bh från lindex, gör underverk för oss småväxta!
Ska fråga hjärtat om han kan ta en outfitbild så får ni se hela mig, webcamen min ger ingen rättvisa.

Trevlig kväll Dolls

8 OKTOBER 2011

Hej bloggen.
Nu är jag fram i GBG och ska göra några måsten innan jag börjar fixa mig till kvällen. Idag är det alltså precis en månad kvar tills baby och jag firar våra tre år tillsammans. Börja åka straxt efter nio i morse och hann träna innan det vid 7 tiden. Vad ska ni hitta på en fin lördag som denna? Någon som vet om någon bra bio som går nu?
Nu blir det dusch efter att ha suttit i en bil i 3 timmar men kanske ska jag träna lite innan så det blir extra svettigt innan man blir ren.

LINDEX

Bombshell bhar är guld. Kolla exempelt nedan. 
FÖRE OCH EFTER

PÅ MIG

Är helkär i dessa klackar. Var lite orolig att det skulle sitta illa men det sitter ju som smäck!

7 OKTOBER 2011

Tjo bloggen.
Idag fick jag lite sovmorgon till 9 iaf. Sedan har det varit fullrulle hela dagen men träning, städning, tvätt, disk och packning. Blir att besöka hjärtat i Gbg under en hel vecka så blir att packa mycket. Älskar att komma hem till ett rent hus så det var skönt att få det gjort.
Har precis duschat av mig så nu blir det at krypa ner under täcket med te och ett serieavsnitt av "two and a half men" ett tag innan jag fortsätter packningen. 9.00 rullar bilen i morgon.

BLING SHOES

Titta vad fina skor som låg i brevlådan idag.
Hur fina är inte dessa skönheter. Jag är verkligen inLOVE!

SALT

Vet inte hur länge jag har letat efter det perfekta svarta jeansen (och då menar jag svartsvarta och inte gråsvarta), men nu har jag hittat dem på affären SALT. Ni ska få se de på såklart .. det satt som smäck i butiken, INLOVE! Stockholm hade massor att bjuda på som jag nämt tidigare.

LASHES

Lite påfyllning i lagret behövdes. 116 är min fravorit och går till alla tillfällen.

STEVE JOBS 1955-2011

Apples legendariske grundare Steve Jobs dog i natt.
I sju år kämpade han mot cancern och inatt förlorade Jobs kampen mot sjukdomen. Steve Jobs avled dagen efter det att Apple presenterat sin senaste mobil, iPhone4S. Han blev 56 år.
Men vi ska aldrig sluta hylla denna stora man.

6 OKTOBER 2011

Godmorgon.
Hur skön dag var inte min dag igår. Storstaden hade massor att bjuda på, love! Fick med mig lite påsar hem och även en tidning från BIKBOK som nu ska bjuda på tidningar och lansera skor till butikerna framöver, det älskar vi sko älskare.
Ah, visar vad som gömmer sig i påsarna lite senare nu blir det träning för min del.
PussIpuss

SÅ NÄRA MEN ÄNDÅ SÅ LÅNGT BORTA!

Så nära men ändå så långt borta!
Var som ni vet i storstaden hela dagen idag och hade bokat både dit och hem så allt var klart. Efter fick jag ju koll på att denna dam skulle komma till Stockholm och visa upp sin kollektion så höll jag på att dö! Har typ följt henne från dag ett på The Hills till The City och nu skulle jag få se kött och blod framför mig. Hur lycklig var inte jag. Jupp, väldigt!
Men efter lite efterforskningar så kom det fram att samma tid som hon skulle stå och vinka till mig skulle jag passa min buss hem till Kumla. Ajaj, så nära men ändå så långt borta men långt borta får nog hålla sig ett tag till innan jag en dag får uppleva hennes under till verk. Får fortsätta följa med henne tills en ny chans att ses.
Nu är jag helt slut iaf och ska krypa ner till sängs.
Natti

BIKBOK BY WHITNEY PORTS

Whitney Port har designat en kollektion för Bik Bok hösten 2011.

 

Whitney Ports från “The City” har designat en egen kollektion för Bik Bok. Kollektionen, som hämtar inspiration från Whitneys egen garderob, lanseras i alla Bik Bok-butiker klockan 18:00 den 5 oktober.

Whitney beskriver kollektionen som en mix av plagg med maskulin och feminin känsla. En blandning av både rockigt och dressat.

– De mönstrade jeansen är ett av mina personliga favoritplagg i kollektionen – jag älskar dem! berättar Whitney.

Priserna ligger på mellan 349 och 699 kr.

(Är stor favorit av denna fina människa så det blir perfekt nu när jag prickade in rätt dag för stockholm!)

LITE BILDER

Text och bilder hitta jag på chic.se

Från en annan källa fick jag veta att BIKBOK även ska lansera en tidning och införskaffa sig lite skor i butiken. I LOVE THAT!


ARM CANDY

Godmorgon Dolls
Just nu är jag påväg till Stockholm men vännen min för att träffa en vän. Ville visa dessa två bilder som jag inte kan sluta älska, första bilden jatack till skelett armbandet och på andra bilden jatack till ring saken på fingret!
Ha en underbar dag folket. Får se om jag hinner uppdatera under dagen.

STORA HÅRKUREN

Innan jag säger natti tänkte jag visa dagens packet som kom hem idag. Den stora hårkuren heter den och ska tydligen göra underverk med hår, hud och naglar. Min syster som har använt den ett tag är hur nöjd som helst och det gjorde så klart att jag själv skicka hem ett packet för att pröva.
Ni hittar produkten här.
Kommer skriva om några månader om jag känner någon skillnad med mina svaga naglar, hår och min dåliga hy.
Natti

DAGENS TRÄNING

Idag tränade jag två gånger. Blev juh även ett besök in till Örebro för att träffa en gammal god barndomskompis. Älskar att minnas tillbaka till gamla goda tider när vi sprang på afrikansk gator och levde för dagen.

DAGENS OUTFIT

Såhär ser jag ut idag men dok skippade jag skorna eftersom jag fortfarande har skoskav!

MELLAN

Slängde i mig lite nu innan jag drar iväg till Öret.

4 OKTOBER 2011

Godmorgon Dolls.
Uppe med tuppen idag redan klockan 7 gick jag upp men träna inte innan 8 måste jag erkänna. Ska snart rulla in till Öre och träffa vännen min. Vädret vände helt och solen är framme så blir nog en lång promenad när jag kommer hem.
Ni får en outfit bild lite senare.
Ha en fortsatt trevlig dag.

BLACK AND WHITE


AFRICA IS ME

Sjukt inspirerad av syrrans verk. Se fler bilder här

NYTT I GARDEROBEN

FRÅN ROMWE.COM

SOMMARFAVORITER


BODA NOVA

Denna fick flytta in i vårt kök här om dagen. Fin ditalj när man ska servera saft efter vin.

FAVORIT I REPRIS

Hur söt är inte denna. Rik av ditaljer och perfekt för en skön sommardag.
Fick den känsla idag av det fin vädret. Men den får nog hänga i garderoben till nästa sommar om det inte kommer upp fler av dagens väder då kommer den åka på.

RSS 2.0