Let's start new!

Gömorgon folket!
 
Blev att börja dagen vid 06.30 och fyfän vad jag ångra den planen direkt efter klockan ringde. Nä, det var bara att hoppa upp och köra. 
Börjar med träning här inne och sedan blir det en långpromenad när vädret tillåter.
 
gårdagens frukttallrik
 
 
Ha en undebar dag tror jag äntligen kommer somna tidigt och vända på detta dygn.
 
Krami

It's a new week!

 
Gömorgon folket!
 
Det är måndag och som jag brukar säga med nya möjligheter. Ska straxt lämna in kroppen på gymmet. Hoppas ni har haft en finfin helg, de har jag iaf. Idag gick jag dock upp 07.00 för att vända dygnet men efter en morgonpromenad somna jag om på soffan, kommer bli några jobbiga dagar nu framöver innan jag är inne i rutinerna igen. 
 
Krami

FLYTTAR IN

 
Nu är vi inne i nya lägenheten och det ända som återstår nu är storstäd i andra lägenheten. Men idag blir det första natten i denna lägenhet. Stilen för lägenheten kommer vara kungligt/romantiskt/chic.
 
Krami
 

HEAVEN´S DOOR

bild från victoriatörnegren
 
min shopping
5 trosor med ett gult bh till.. En morgonrock och syrran fick också en liten påse med smått och gött.
 
Krami
 
 

WHERE CAN I FIND THIS???

Tjo folket!
 
Hoppas allt är bra med er en dag som denna. Jag klickar runt och mailar runt på inredning som ska in i lägenheten och har helt kärat ner mig i dessa spegelmöbler temat som jag verkligen kan se mig ha i lägenheten. Men så fort jag hittar en sida som säljer dem finns inte Sverige med på kartan. De rekomenderar att jag skickar till någon från något annat ställe USA för att de sedan skickar hem till mig. Vem befinner sig nu i USA trakterna och vill göra mig en fin tjänst? eller på annat sätt få tag i två av dessa som kan smycka som sängbord.
 
 
LOVE YOU!

LONDON

one for me and one for my sister

RSS 2.0