JULKLAPPSTIPS

KLUBBA

RULLTÅRTA "BRUN"

RULLTÅRTA "GUL"

RULLTÅRTA "ROSA"

RULLTÅRTA "GRÖN"

KIWI

TÅRTBIT

HJÄRTA

LOVELOVE "ROSA"  eller LOVELOVE "LILA"


PRIS: 50KR
KONTAKT: [email protected]
(glöm inte att ange varunamnet som du finner under varje bild)
tex. 1st KLUBBA, 2st HJÄRTAN, 3st KIWI osv.

HANDDUKSBAKELSER

Kul att folket kommer ihåg mina handduksbakelser och nu är jag nere på denna lilla kartong.
Dessa säljs alltså nu för hela 139kr på internett men eftersom det är jul så ska jag äta en pepparkaka och säga 50kr.
Det är bara att höra av sig på [email protected] (kommer lägga upp det sorter som är kvar nu och tack till er som köpt nu, skickar iväg de snarast till er)
Krami

VÄRK I SOLSKEN!

Gö eftermiddag!
Solen lyser rakt in igenom fönstret. Men jag ligger fortfarande i sängen för magen värker som bara den. Får se om jag kommer ut på någon promenad annars blir det att ligga under täcket tills det blir bättre. Tills dess önskar jag er en trevlig onsdag.
Krami

JULKÄNSLA

Tjo!
Idag kom julkänslan även in till mitt rum. Satte nämligen upp min fönsterstjärna. Åh, medans jag gjorde det satte jag på lite julmusik och städade till det. Hittade då mina handduksbakelser som jag sålde för några år sedan. Fick inte slut på de men riktigt popis var de såhär i jultiderna. Perfekt julklappstips! Kan lägga upp lite på dem olika modellerna imorgon men här nedan har ni en av dem.
Natti

VIRKAD LYKTA

Tjohej!
Glömde juh helt bort att jag skulle bjuda på mitt första verk här om dagen. Tur nog påminde ni mig. Här ovan har lite bilder. Måste säga att hag är väldigt nöjd med resultatet.
Blir nog att göra några är juh en perfekt julklapp.
Krami

ÖREBRO TIME

Tjo!
Nu är jag på hemmaplan igen. Blev inget julpyssel idag men det blev en sväng in till Öret för att krama på en annan Emma en stund och tog med mig Sara för extra stora kramar. Det blev fika och lite minnensnack sådant som ska ske när man inte setts på ett tag.
Nu blir det mys framför viaplay och lite te.
Krami

28 NOVEMBER 2011

God eftermiddag!
Det är klarblå himmel och vindstilla, jaru gårdagens väder är bara ett minne idag. Tänkte att jag ska ta en långpromenad lite senare. Men nu blir det virka klart mina skålar för att sedan pynta julstämning här i rummet får nog sätta på lite julmusik för att komma i stämmning eftersom vädret säger något helt annat.
Krami

FÖRSTA VIRKADE LYKTA

Tjo bloggen.
Min första virkade lykta någonsin är så nöjd. Inte världens finaste kanske men det får bli lite fel såhär i början, tog ju mig faktiskt hela dan att göra klart. Ni får inte skratta men kan försöka ta lite mer närbilder imorgon på mitt verk med bättre kamera, men just nu ska jag krypa ner för mitt huvud har fyllts av så mycket ny fakta.
Natti

1 ADVENT

Hej Hej!
Haft en underbar dag. Sitter just nu med glögg och pepparkakor, göttgött!
Har även lärt mig att virka hela eftermiddagen så det var spännande, ska fortsätta att pilla efter fikat men först blir det sista gos med hjärtat innan han ska på tåget tillbaka mot GBG.
Krami

KÖKSPYSSEL

(äntligen)
.
Hejhop!
Dagen har jag och hjärtat tillbringat i köket.
Nu blir det vin, en film och massor av mys hemma hos mig.
Krami

FREDAGSBIO

Tjo bloggen!
Har haft sådana problem med min mac idag så jag visste inte vart jag skulle ta vägen. Men äntligen har bilderna från igår laddats upp och jag kan skriva en rad om bion igår, som var sjukt bra!
Tog en baguette innan vi gick in med största drickorna och ja ni ser juh bilden ovan.
Hur var eran fredag ut?
Nu får vi se hur lång tid det kommer att ta att lägga upp dagens händelse på bild.
Krami
Krami

För det är så det ska VA!

Fredagsmys blir med hjärtat. Han kom hem till mig över helgen och blir att mysa så mycket som möjligt innan han åker hem till GBG igen. Har saknat han så nu blir det att gosa hela natten lång.
Natti

25 NOVEMBER 2011

my afro is back!
.
Tjo!
Hemma från bion Breaking dawn DEL 1 och jag säger bara ge mig DEL 2 NU! Väldigt bra film .. bör ses!
Nu ska jag packa väskan för jag ska inte sova hemma ikväll.
Krami

FREDAG

På brist av bilder, bjuder jag på skönhetsbilder.
.
Morgon folket!
Idag tog jag en sovmorgon till tio och hoppa över morgonpromenaden och njöt av en lång frukost istället, det är ju fredag. Ska försöka få in en promenad lite senare men i kväll blir det bio med vännen.
Hur ser eran fredag ut?
Krami

BOXNINGTRÄNING

Hejhej.
Äntligen landat med en stor tallrik kycklingsallad. Boxningsträningen gick kanon och det var superkul! Jag vet att jag kommer känna varenda muskel imorgon eftersom jag alltid varit lite klen i armarna mina.
Men nu ska jag njuta av min tallrik och se någon film som jag kan somna till.
Natti

ALLA MÅSTEN

Tjo!
Nu är jag tillbaka från en shoppingrunda efter att vi hade tomt i kylen. Köpte in lite julkänsla eftersom det är dags för lite pyssel.
Nu blev tvätten/disken klar så blir att hänga upp/plocka upp det. Huset börjar glänsa av renhet.
Kvällens träning blir boxning men vännen. Hinner jag inget fler inlägg innan det så lägger jag upp ett efter så ni får höra hur fösta träningen gick. Är lite nervös måste jag säga.
Krami

24 NOVEMBER 2011

bild tagen efter långpromenaden i morse.
.
Hejhop folket.
Dagen är igång för mig, idag började jag den klockan 9 och då blev det träning såklart.
Kan ni förstå att det är en månad kvar för julafton, vart har vi snön?
Idag har jag tänk att göra hemma tråkigheter som städa/tvätta och handla.
Hur ser eran dag ut?
Krami

KVÄLLSPROMENAD


Tjohop!
Nu är jag hemma igen och hann även med en långpromenad med vännen min. Han tog med sig hunden så man fick träffa HON också. Lägg märke att det är en HON gött folk, jag har då inte gjort det än efter att jag blev rättad hela tiden under promenaden, HAHA!
Nu ska jag hoppa in i en varm dusch och sedan krypa ner i sängen med te och en viaplay film.
Onsdagen kunde inte bli bättre!
Natti

VIKTPROMENAD

Tjohej folket!
Promenaden gick kanon och kan inte säga mer än att jag är grymt nöjd att jag klara gå en timme med vikter på mina vrister. Nu efteråt känns det som jag går på moln för det blev så lätt utan vikterna. Blev även en stor tallrik gröt på denna träning.
Aja, nu ska jag ta upp körkortsboken för en timme och sedan blir det lite andra måsten för resten av dagen.
Krami

23 NOVEMBER 2011

Godmorgon.
Inte kom jag upp när klockan ringde i morse. Stängde av klockan och drog täcket över huvudet gissa om jag skrek när jag kände träningsverken i armarna från igår, gav mer än vad jag trodde. Nu planerar jag för en promenad men ligger fortfarande stel i sängen och undrar hur det ska gå till.
Nä, nu ska jag upp! .. 12.00 börjar promenaden och inte en sekund senare!
Skriver en rad efter promenaden så ni vet att jag inte föll ihop på vägen.
Krami

GÖDNATT

Jupp, snacka om att jag är trött nu. Kommer somna så fort huvudet är på kudden. Imorgon ska jag göra ett nytt försöka att komma upp klockan 8.00.
Natti

LYCKAD YOGA

Tjohej!
Träningen gick bättre än jag trodde faktiskt .. supernöjd! Nu har jag duschat och fått i mig en stor tallrik med kötbullar/pasta och mängder av sallad. Kollar även på en film på viaplay "Karate Kid" älskar!
Krami

YOGA NÄSTA

Tjo!
Hemma efter en runda med bilen och nu blir det lite plugg tills klockan slår 17:30 då det är dags att svänga förbi gymmet för ett litet yogapass med vännen min. Det blir mitt första yogapass i klass och inte framför TVrutan här hemma. Vad blir det får träning för er denna Tisdagkväll?
Krami

22 NOVEMBER 2011

Godmorgon!
Ja, lite sen träning för mig men var vaken redan vid åtta men sedan låg jag och drog mig tills halv 11 men nu är jag uppe och ska sträcka på musklerna och det tycker jag du gör med. Om han på bilden kan kan vi!
(Vill meddela er om att min dator krånglar med strömsladen och har inte fått igång de på hela morgonen så kanske blir telefonuppdateringar, tills jag fixat det senare idag! Typiskt elektronik säger jag bara!)
Krami

ON TOP

Tjo folket!
Hemma och är go och gla. Har varit så pigg hela dagen idag efter morgonträningen, det gav allt.
Hur har eran dag varit? Det är kallt så nu blir det te och gos framför TVen.
Krami

21 NOVEMBER 2011

Godmorgon folket
Nu ska jag hoppa i träningskläderna och köra ett två timmars pass, men inte så hårt eftersom detta är bara mina första dagarna utan sjukan. Får inte trötta ut mig i onödan och ta i hundra när jag vet att jag inte är det eftersom jag varit sjuk i två veckor.
Benvikterna och medicinbollen får göra med den äran idag igen.
Krami

20 NOVEMBER 2011

Tjohej.
Nu är jag hemma igen efter några ärenden. Hoppar över zumban och kör istället två filmer under kvällen med vännen.
Ska pyssla lite nu i en timme, mitt julpyssen börjar ta fart här hemma sedan börjar första filmen snurra.
KRAMI

ÄNTLIGEN IGÅNG IGEN

Godmorgon folket!
Min träning gick bra i morse och nu sitter jag och njuter av en stor tallrik full av frukt. Älskar att jag är helt frisk och kan träna som vanligt igen.
Ikväll fortsätter filmmyset med vännen och förhoppningsvis hinner jag med ett pass av zumba .. jupp, det är dags för mig att pröva denna omtalade dansträning.
.
Tränade mage, lår och rumpa och använde mig av medicinboll, viktband"sak" och även pilatesboll.
Krami

HELG

Tjohej på er!
Ansiksmask, härligt bad och nu viaplay med te.
Krami

DEN BÄSTA


Världens bästa var i tidningen idag. Återigen tack för en perfekt fredagkväll tjejen med taco och film.
Resten av denna dag har bara handlat om mig själv, ibland behöver men sådana dagar också.
Krami

19 NOVEMBER 2011

Gomorgon folket!
Vakna på rätt sida idag även fast jag hade mycket i huvudet igår natt men vädret är på min sida. Gjort för en långpromenad, ses om några timmar.
Krami

LÅT KVÄLLEN KOMMA

Tjo.
Promenaden gick jättebra idag, vädret var faktiskt väldigt skönt att gå i.
Alla måsten för dagen gjorda och en körlektion är inbokad, vi är äntligen igång. Hann även köra lite med pappa, som även det gick kanon.
Dusch och sedan slår jag upp madrasserna på finrums golvet och fyller dem med filtar. Ikväll blir det Taco, Filmer(Twilightfilmerna) och vännen. Blir inte bättre än så!
Krami

PROMENAD

Godmorgon!
Segaste tjejen idag. Skulle upp halv sju tänkte jag och ta en superlång promenad men har stängt av på snooze hela morgonen, men skönt vare. Nu har jag iaf kommit upp och kläder är på, ut ska jag.
Seeyo

TRUE!

" Being happy doesn't mean that everything is perfect. 
It means that you've decided to look beyond the imperfections."



NATTI

ÄNTLIGEN PÅ BANAN IGEN!

Hejhop.
Dagen har varit lång och den är inte slut ännu inte. Ska äntligen börja träna lite lätt efter att ha varit sjuk i snart två veckor. WOHO!
Tal om helt annat så älskar jag att mitt hår växer såhär års, mina tabletter är är verkligen det bästa som har hänt mitt hår. Ser liksom fram emot att duscha det nu utan att tappa hälften, HAHA!
Krami

NYHETER

"Dovima with elephants". Såld för över tre miljoner på auktion i Stockholm i går. Fotografiet togs på Cirque d'hiver i Paris i augusti 1955. Foto: Richard Avedon

1 kvinna + 2 elefanter = 3 miljoner kronor


Titta noga. Det här är dyraste fotografiet som sålts i Sverige.

I onsdags klubbades reklamfotot "Dovima med elefanter" på Bukowskis för 3 062 000 kronor.

- Det är världens mest berömda modebild. Allt är rätt på den, säger Bukowskis Paulina Sokolow.

LÄS MER

17 NOVEMBER 2011

Tjo bloggen.
Nu har jag landat hemma för ett ögonblick efter lite ärenden på torget här i lilla Kumla.
Vad ska man hitta på en dag som denna?
Krami

ÄNTLIGEN KLAR

Tjohej!
Kände när jag ändå var igång med storstädningen i rummet så gjorde jag lite städning över hela huset.
Tvätten har varit igång hela dagen men ändå lika besviken på min vita tvätt! Några ideér av missfärgade vita tröjor?
Hur nöjd är man inte efter hårt jobb och när allt kommer på plats och man kan gå i ro för några dagar, Älskart!
Dusch, ansiksmask och te på detta, nu till ro för några timmar.
Krami

16 NOVEMBER 2011

Godmorgon bloggen.
Är fortfarande ute på min promend, det är lite kyligt ute men nu ska jag börja vandra hem för att fixa det sista med måsten där hemma och sedan ska jag ta hand om mig själv lite, känns som jag missa min söndag förra vecka så blir lite mys idag.
Krami

STARKARE NAGLAR

Är inte helt klar med alla måsten här hemma men inte mycket kvar, några tvättar, några drag med damsugaren och det kommer glänsa här inne. Funderar på att inreda mitt rum i grönt/silver och vit för denna jul. Låter inte det fint?
.
På tal om ingenting så titta jag äntligen på mina stackars naglar idag, fyfän vad svaga det blir av dessa kalla dager. La på lite glans men har någon några bra tips för starkare naglar? Äter redan tabletter för hår och naglar ska växta snabbare men känns inte som det blir starkare, eller så kanske det är jag som måste sluta bita.
Natti

SÖKER NYTT HEM

Hej mina goa läsare.
Här i stortsädningen hitta jag min älskade byxdress som jag inte använt på ett tag. Tror jag hade den en gång men efter det tyckte jag den var för stor och den har hängt inne i garderoben sedan dess. Grymt fina ditaljer med dragkedjor och pricken över I:et med det läckra bältet. Storleken säger S/M. Skriv en rad om du är sugen att ge denna ett nytt hem --> [email protected]

STORSTÄDNING

Nu är jag igång och har hållt på ett tag, men nu är alla väskor urpackade och tvätten snurrar förfullt där, passade på att byta sängkläder och tvätta kuddar och täcke medans jag ändå var igång. Äntligen ser man lite golv igen. Har inte hostat på ett tag nu så det känns toppen!
Krami

Lita spike JEFFREY CAMPBELL

Kommer ni ihåg inlägget jag gjorde om dessa skor? Klicka HÄR
Tänkte då att det ska bli mina men trodde inte det skulle komma ut, nu har det varit slutsålda ett tag men när jag fick se att det faktiskt säljer så man kan få tag på dem från lättare håll så blev jag överlycklig men nu vet inte inte. Känns som man verkligen kan skada någon med dem.
Dessa under har jag också blogga om och det känns lite mer vänliga.

15 NOVEMBER 2011

Goddag folket.
Snacka om att det är fint väder utanför, himlen är blå, solen är uppe och jag har varit ute och vandrat i det hela morgonen. Torrhostan vill inte ge sig så blir att hålla sig inne lite idag men blir nog iaf någon mer promenad innan solen går bort. Ska även tvätta och landa lite här hemma efter att ha varit en vecka i GBG. Kan ju alltid börja lite med julpyntet också, kanske kan man locka fram snön då.
Krami

PROMENAD

Nu är jag tillbaka från promenaden .. grymt trevligt att byta några ord med vännen. Men tråkigt nog tog mörkret och kylan över så det var skönt att komma in. Ska hoppa in i duschen så värmen kommer tillbaka, lite te på det och sedan är jag nog helt uppvärmd igen.

14 NOVEMBER 2011

Tjohej!
Nu är dagens måsten gjorda och nu blir det en promenad med bästa tjejen, ses om en stund.

HELGEN

Min lördagkväll tillbringa jag med hjärtat för att verkligen fira våra 3år som vi inte kunde göra helt på tisdagen, men en riktig trevlig kväll blev det. Mitt första köp av vin på systembolaget gjorde jag också då.
jupp, det var min helg .. och idag är det måndag, ny vecka och natten med torrhosta är nu bara ett minne.

FARSDAG

Hej folket!
Har varit mycket krångel med bloggen denna dag mina inlägg kom inte upp från telefon och det gör juh att ni missa massa kul men nu har vi löst problemet och jag är tillbaka i mitt rum.
Hann bara hem från GBG för att sedan gå över till farfar där det bjöds på fika.
Pappa min fick fyra lotter och ett par Sverigestrumpor hehe för han dels är världens bästa PAPPI och för han hade namnsdag, lyckan gav han 25kr på en av lottorna .. så blir en till lott iaf.
Tyvärr är jag fortfarande risig så blir te nu och sedan krypa ner i min säng till torrhostan lägger sig, gissar på 3 dagar till tyvärr ...
Hade fått upp träningen så bra och nu har jag legat en hel vecka och väntar fortfarande på nästa träning! SEGT!
Natti
Min pappi förra året på safari.

NÄSTA KUMLA

Hej bloggen. Blev dålig uppdatering igår, men behövde en dag utan att slå upp datorn.
Idag kom bilen som ska rulla hem mig hela vägen till sängen. Feber, torrhosta och ögonen som halv svider. Ja, som det låter nu är jag inte frisk någonstans. Detta kommer bli en lång resa! Ska börja med lite sömn.

Krami


ÄNTLIGEN FREDAG

Hejhej.
Fredagkvällen bjöds på räksoppa, blev supergod! Halsen behövde något varmt. Allt är klart nu med både tvätt och städ, och nu blir det film och sedan får vi se vart kvällen leder mig.
Fredagsmysss!

SKORPOR

Sitter och njuter med te och skorpor jag bakade igår, blev grymt goda! Om en timme ska jag springa ner till tvättstugan, blir även lite städ här i lägenheter eftersom man har legat i sängen sjuk ska allt tvättas och bli rent här inne. Det blir att börja så snart man är klar kan man sätta sig och fortsätta njuta av fredagkvällen.
Krami

11/11-11 KL: 11.11

Min lunch idag. snacka om att jag blev supermätt på fyra bitar HAHA!
Tjohej bloggen
Roligaste dagen idag then .. allt är ettor. Fick även chansen att önska mig något nu och har känslan att det kommer slå in. Solen är uppe idag men tyvärr är det svinkallt iaf. Gör ni idag?

VERSACE BY H&M

Kan inte tänka mig att ni har missat denna stora nyhet! Förstå hur taggade folket är precis som jag är i kollektionen. Klickar runt och ser på allt underbara saker som kommer ut snart, GAH! INLOVE!
Visningen från NY

10 NOVEMBER 2011

Tjohej.
Fyfän vad segt. Sjukt att man varit inomhus sedan man kom till GBG förutom mina måsten för ren luft.
Aja, igår kände jag mig bättre och idag fortsätter måbra känslan så imorgon är jag nog igång igen.
Hittar ni på?
Krami

9 NOVEMBER 2011

Bilder från Miss Örebro tävlingen.
.
.
Tjohej bloggen.
Idag ligger jag fortfarande men måste erkänna att jag känner mig kryare. Tekoppen fyller jag på så fort den blir tom. Sitter och kollar på bilder från Miss Örebro tävlingen som jag var med i, vi alla blev som en stor familj och nu börjar jag sakna hela gänget. Sprang in i en av tjejerna på stan och båda var sugna att slå ihop oss igen, så blir nog det framöver ska jag nog fixa. Några ideer om vad man kan göra med ca 16 tjejer?

3 ÅR

Hejhop.
Idag är det tre år sedan jag och Sebben sa ja till förhållandet. Stort grattis till oss!
Är så glad att jag kan vara här i Götet idag men tyvärr blir det en lugn kväll eftersom jag är så risig och han har en skrivning imorgon så ser inte han innan klockan 20 i kväll och då blir det stortsätt mat och sovdags, HAHA! Snacka om att dessa ord ovan låter som ett giftpars vardag, ( eroniskt! )
Krami

8 NOVEMBER 2011

Godmorgon eller ja godeftermiddag heter det väl nu.
En början på en öroninflamation eller en rikgit förkyllning meddelade läkaren i telefon när jag sa vad som värkte. Om det inte lugnar sig till Torsdag blir det att hämta upp medicin.
Men för tillfället får jag nu linda mig varm runt hals och öron och te är ända chansen att bli frisk snabbt.
Annars är det en gödag här i GBG.

FRAMME I GBG

Tjo!
Jag somna så fort jag kom innanför dörren när jag kom fram. Hela huvudet värker på mig! Öroninflamation nästa eller? Aja, ska göra lite te och få i mig lite mat och sedan blir det att känna efter imorgon. Vill bara vila resten av kvällen så blir nog så.
Natti på er om inte annat kommer upp på bloggen.

NÄSTA, NÄSTA GÖTEBORG

Hej bloggen.

Jag kom på tåget, men halstabletter, Alvedon och vatten finns i väskan bredvid mig så ska nog klara resan dit.
Går alltid att ta upp telefonen och göra mig sällskap i luren. Men nu blir det att ta upp körkortsboken ett tag, igår meddelade vänner mig att jag måste ändra min inställning till detta körkort, så börjar idag. Låter inte de bra!

Krami


FRIMIS MINGELBILDER

Bilder från lördagen. Frimis Fotograf Ida Hjelmestig. Återigen tusen tack för en underbar lördag gött folk!

7 NOVEMBER 2011

Godmorgon bloggen.
Någon mer än mig som känner sig väldigt risig idag? Halsen värker, hör ingenting och självklart dunkar huvudet.
Ja, perfekt dag att sätta sig på ett tåg i tre timmar. *NOT!*

6 NOVEMBER 2011

Morgon på er sjusovare.
Vakna konstigt nog vid 10 idag.
Gårdagen vad guld! Åt tåta och sedan bar det av till Frimis där jag dansade loss hela kvällen/natten lång. Kom hem vid halv 3 tiden och tog mig en skön dusch för att sedan krypa ner under täcket, de är iaf vad jag kommer ihåg ...
men jag hade smörjt in mig så var silkes len i morse haha, även håret var flättat och fint! Klädern jag använde igår var nytvättade i morse när jag gick upp och tvättmaskin var i full varv, om jag minns skulle jag säga att jag tvätta två vändor tvätt innan jag la mig igår natt men jag minns det faktiskt inte. Rummet var stort sätt städat och väskan var packad. Ska åka till GBG imorgon och vara där under en vecka och jag tror jag var redo redan igår att åka HAHA!
Ah, så kan det vara. Jätteskönt idag att allt jag tänkt göra är gjort. Så blir att njuta av dagen istället. Har redan på mig mjukiskläder för en långpromenad så ska se om mitt sällskap är uppe HAHA!
TACK FÖR EN UNDERBAR KVÄLL/NATT FOLKET!

SKÅL

Hej bloggen.
Ville skriva en rad innan jag drar iväg till vännen som fyller 21 år idag, Stort grattis Olle!
Det blir tåta och sedan utgång.
SKÅL! Vi ses i vimlet folket.

NATTI

Godnatt mina underbara!

FREDAGSMYS

Tjohej!
Fredagsmyset ska snart börja med vännen min. Väntar in henne för att sedan gå till Maxi för lite köp och sedan vidare för att hämta upp pizzan. Jupp, låt fredagskvällen börja.
Önskar er alla en trevlig fredag.

BLOGLOVIN'

Många som lämnar kommentater om bloglovin och att det gillar min blogg.
VAD VÄNTAR DU PÅ FÖLJ MIG PÅ BLOGLOVIN och du kan alltid vara säker på att du inte missar något hos mig.
Du trycker bara på bilden ovan och börja följa.
Krami

ON ME

Älskar den silverfärgade överdrag men tyvärr så vet jag inte riktigt när den passar? Får tänka lite på det men såhär ser den ut på. Träningsdags för min del.

NEW IN

Blev helt såld på detta silver överdrag från gina. Visar hur den ser ut på imorgon just nu blir det dusch och sedan lite mys med te. Är helt slut. På makeupstore plockade jag bryna och tog även med ännu en tub från mirakelkuren som jag kallar den som jag använder både på ögonfransar och på bryna för fylligare, starkare och snabbväxande .. nopp, det kan inte bli bättre!
.
.
Resultat från ögonbrynen finner nu nedan.

3 NOVEMBER 2011

Hej bloggen.
Idag tog jag en sväng in till Örebro. Mätes av två söta tjejer som ska sykläder efter mig, och jag kan bara säga att jag älskar deras tankar. Efter det blev det att gå till makeupstore och där gav det med sig och fick äntligen plocka ögonbynen, YES!
Hade även bokat en fotografering med fotografen men får skjuta upp det eftersom det blev så tajt med tid. Men nu är jag hemma och ska göra mitt sista träningspass för dagen. Vad ska jag träna idag? Först lite mat.
Visar vad som finns i påsarna lite senare.
KRAMI

NO MAKEUP

Dagen börjar dra sig mot sitt slut och jag ska hoppa in i duschen efter kvällsträningen. Mitt afro växter som ogräs och förhoppningsvis bokar jag en klipptid imorgon. Håller även på att dör på mina ögonbryn som växter hejvilt så hoppas makeupstore hjälper mig med det imorgon också. Annars? ja just min finne på pannan lever än tyvärr! Något nytt som har hänt idag hos er?

2 NOVEMBER 2011

Tjohej bloggen.
Hoppas ni är lika lyckliga som mig idag. Hade först svårt att somna igår men efter ett tag somna jag och sov hela natten ut! Gick upp vid halv 10 idag och jag är så utvilad efter att ha fått sovit ut i hela 10 timmar. Kom precis in från en långpromenad som jag verkligen njöt av och nu blir det lite måsten här hemma.
Är så glad att jag inte vet vad just nu.

FINGERS CROSSED

Hej bloggen.
Nu har jag promenerat i drygt 3 till 4 timmar ute och efter det blev det ett hårt träningspass här inne med lite vikter, säger bara somnar jag inte i natt vet jag inte vad jag ska göra!
Kroppen känns väldigt sliten och även fast jag tar i allt jag har kommer jag inte ens upp till halva av min vanliga träningsförmåga, känner mig så nertuggad! (efter att inte ha sovit mer än 1 drygt 2 timmar) så går och lägger mig efter dusch och mat och sedan får vi se när jag går upp imorgon.
Hoppashoppashoppas!!

SÖMNLÖSHET

Hej!
Har kommit in i en riktigt jobbig period med sömnlöshet här hos mig. Vet inte varför med tar på krafterna så nu stiger jag ut i höst vädret för en långpromenad? Vad har hänt med mig för någon vecka sedan var jag uppe med tuppen och nu finns ingen energi eller glöd i mig. Hoppas jag vänder detta snart!
Krami

RSS 2.0