PUBLISH

Klickar du på bilden kommer du till framsidan av Örebroguiden.
Klickar du på bilden kommer du till artikeln på Örebroguiden.
Klickar du på bilden kommer du till bilderna från modevisningen som Örebroguiden tagit.

30 MARS 2012

Länk till Cityguiden Örebro framsida från modevisningen klicka --> här .. bara sugen på bilderna klicka här
.
Tjo!
.
Gårdagen vart ett bittert avslut tyvärr men idag är de en ny dag (fredag t o m) med nya möjligheter. Men vill tacka för all stöd ni gett mig i min tråkiga svaka, har verkligen underbara läsare, tusen tack till er alla som gör så jag kommer framåt lite fortare i dessa tråkiga nedgångar.
Jag har stort sätt sovit hela dagen idag då jag tror jag har upplevt min första riktiga migrän? (är dock inte säker då det känns som att det är en början på en jobbig sjuka också) men de ovanliga var att jag ville helt enkelt inte se ljuset idag. HAHA! men nu blev jag irriterad på mig själv och lova mig själv en promenad för att fixa lite ärenden på torget, för att sedan känna efter igen.
Ha en underbar dag folket!
Krami

I AM ME!

DONT TELL ME THINGS THAT YOU JUST GOING TO TALK SHIT ABOUT LATER!
.
Hej bloggen!
.
"suckar, blickar och orden skapar vårt samhällskomplex!"

Sedan många år tillbaka fick jag det värsta orden för mitt stora afro. (kom inte en dag efter det då jag inte hade platta, dragit ner håret i toffs! spela ingen roll att det skulle ta mig fyra timmars plattning utan jag ville smälta in.)
Men med åren växte det ur mig och jag uppskatta min annorlunda sida mer och mer tills dessa två dagar, har varit så kul att vara modell men att gå till bussen över stan har varit det plågsamaste situationen på länge, känns som jag börjar om på 6 års ålden igen. Vill bara skrika "SKÖT DIG SJÄLV!" men i stället går jag och gråter bakom hörnet. Är så less på folk som kollar snett och ska se ner på mig bara för jag har extra volym. Vafän vinner du på att få mig i tårar? Vafän vinner du att få någon i tårar? Antar att jag inte kan lämna plattången i lådan iaf.
Förlåt för mitt utbrott men känns så tråkigt när några alltid ska förstöra den fina känsla av glädje med sina onödiga kommentarer."FÄN JAG HAR INTE FRÅGAT OM DIN ÅSIKT! SÅ HÅLL PPIIPP ISTÄLLET!".
I AM ME, so dont tell me to be you!

ROUND TWO

(bild från gårdagen)
.
Morgon folket!
Ska snart springa iväg till bussen men tänkte att jag ska skriva en rad innan jag sticker iväg så ni inte undrar vart jag tagit vägen även idag. Men kommer vara fulldag idag med med modevisning och fix med hår och smink så ni förstår så men håll tummarna att telefonen vill vara med mig idag.
Krami

MODE IS THE SHIT!

Hej hej!

Får be om ursäkt för grymt dåligt uppdatering men haft fullt upp hela dagen men modevisningen, självklart kommer bilder upp snarast men först ska jag klara av morgondagens modevisningen också.

Är nu iaf påväg hem från denna underbara dag och ska försöka få lite somn. Ser kanske hur död jag är nu på bilden haha!

(vill bara lägga till att jag försökte lägga upp bilder under dagen men telefon ville inte och jag trodde inte ens detta skulle funka men då gick de såklart! aja, bilder kommer.)

 


FINAL DETAILS

Tjohej!
.
Sitter och myser i min VS och såklart målar naglarna och fixar de sista detaljerna för sängdags. Väskan är packad det som återstår att packa ner är mina underbara skor som står i hyllan på bilden, (can you find?)
Aja, nu säger jag natti till er alla och tänk på mig imorogn!
Krami

FÖRBEREDELSE

(Drick mycket vatten folket! annars kommer man torka ut efter all behandling i badet.)

Tjo!
Reta mig inte för bilden HEHE! men nu är det inpackning på både huvudet ansiktet. nagelack ska bort och sedan blir de att hoppa in i duschen. (klipp tånaglar då det är väldigt illa om man ser bra ut överallt och sedan kommer läskiga tår, NOT OKEY!) Ska låta inpackningen sitta i ungefär en halvtimme till då har de gått en timme. medans jag väntar packar jag väskan med alla måsten till imorgon men kommer gå igenom det igen så lägger just nu bara ut de på sängen så man har överseende. Vill ni veta vilka produkter jag använder skriv en rad så fixar jag de.
Krami

27 MARS 2012

(Jag har fått något visst för dessa kjolar. antingen att de är öppet som på denna bilder och även långkjolar som har längre del baktill. Lova min själv att inte shoppa så mycket framöver då jag verkligen kan njuta av LA resan framöver. Men en sådan kjol blir nog införskaffad innan jag säger stop, hehe!)
.
TJO BLOGGEN!
Hur är läget. Idag började min dag hur bra som helst och nu har jag bara inte mycket kvar på vårstädningen och tvätt som klarar sig själv går hur bra som helst. Modevisning imorgon och jag ska sätta mig i ett bubbelbad efter ett hårt träningspass .. Ni som undrar har jag redan kört min springrunda men denna träning är en timme svettsvettsvett och en halvtimme mentalband. Sedan blir de relex hela dagen ut, ska fixa allt får topp till tå.
Jaja, städningen först (Y) Kanske gör jag ett bild"spel" på dagen om ni är sugna på lite tips vad jag gör innan en stor dag.
Krami

VÅRSTÄDNING

Tjo!
När jag väl kom upp från sängen idag så fick jag energi till allt möjligt och nu är vårstädningen igång här hemma, mitt rum blänker och tvätten snurrar .. så himla skönt att allt blir rent från golv till tak. Det är en speciell känska att få bädda upp vårtäcket.
Nu är det vår folket!
Krami

26 MARS 2012

Tjo bloggen!
Har varit uppe sedan 6 då jag inte kunde somna om men vakna även några gånger i natt. Antar att det är vädret som spelar mig ett spratt .. Ska försöka få en timme till sömn och sedan känna efter igen, hoppas jag får in någon träning idag då det är slutspörten nu för modevisningen.
Krami

TVÅ FAVO

Här under har ni två sommarfavoriter från mig och jag ska söka tills jag finner.
Hur fin rygg har inte denna rygg! vill äga denna till sommar men i typ kortare version eller byxdress i denna rygg och framdel, jatack!

Om jag fick springa runt med denna på stan skulle jag göra de varjedag i sommar!
Nu blir de söndagsmys för mig och sedan sängen.
Krami

ÖREBRO

Hejhej!

Sitter på bussen påväg in till staden. Är gångövning för onsdagens modevisning som gäller.

Krami


PONCHOSAK

Storälskade denna filt/halsduk/poncho liknande sak jag fick låna igår på kalaset. Hehe, vet inte ens namn på denna men skön var den.
Krami

OUTFIT

Solisar – Ray Ban . Skjorta - Nelly . Jacka - Jofama by kenza . Byxa - Rut m.fl . Skor - vagabond . Väska - hemskickad från kina . Klocka - Jetset.



JEFFREY CAMPBALL BENCHED

Mina nya favoriter i skohyllan, grymt sköna också!

Släkten

Nu blir det vidare till släkten .. Seeya!
Ska försöka ta en outfitbild.
Krami

24 MARS 2012

Morgon folket!
.
Paket öppning skedde redan igår men idag ska ni få se vad som gömde sig i nelly paketet. Kankse kan ni redan nu lista ut, ser ju lite fyrkantigt ut .. men vad för *hmf* vet man juh inte.
Träning ska ske även en lördag som denna .. så ut med er! Imorgon får vi vila.
Krami

SUN

Stora delen av dagen tog jag plats under solen med körkortsboken .. men det var fortfarande lite fuktigt på marken så flytta snart upp på studsmattan.
Även idag njöt jag av en liten fruktstund.
Hoppas ni haft en fin fredag som jag nu tänker jag njuta av kvällen med skype med pöjken och sedan sova tidigt då det är en ny dag imorgon.
Krami

LASHES

Tjo!
.
Detta låg i mitt brev från Stockholm men brevet har rest ända från Thailand .. Tack Mooki!
Har även hämta ut ett packet från Nelly idag men det kommer upp bilder på det imorgon.
Krami

23 MARS 2012

Morgon!
.
Igår fick jag ett fint packet i blevlådan från min vän i Stockholm, Tack Mook.
Whii, visar senare vad de innehåller. Först blir de träning.
Krami

GINA ACTIVE

Klippte av prislappen på min nya träningslinne idag som jag köpte för ett tag sedan från gina. Superskönt att springa i, perfekt till sommarrundorna.
Krami

PLUGGPAUSE

Tjohejs!
.
Jupp, behövdes en pause så tog mig en tallrik göttgött och njuter nu av vädret/lugnet. Springturen i morse värmde härligt och piggare tjej får man leta efter!
Krami

AFRO

(När solen är framme kommer afrot fram .. förlåt för osminkade bilder!)
Tjo!
.
Jupp, Är något visst att släppa ut håret när solen tittar fram. Nu blir de att gå och handla för att sedan göra min en tallrik mat. Blir nog lite plugg i solen idag.
Krami

22 MARS 2012

Morgon folket!
.
Har varit uppe sedan 8 tiden och det är så skönt att man inte behöver någon klocka som väcker en utan kroppen får vakna själv. Solen är högt upp på himlen och inga moln så jag ska ut snart på en promenad eller springtur för att sedan börja den underbara dagen.
Önskar er en finfin Torsdag.
.
Krami

ÖREBRO MODEGALA

Nu är det EXAKT en vecka kvar till Örebros modegala 2012....dope!

Biljetter finns hos Levis, Cubus, Esprite, Jack&Jones, Brothers and Sisters på galleria Vågen och hos Holmquist, Heaven, Huldas, Boomerang och Awesome Rags!
KRAMI

EN DEL AV DAGEN

Tjo!
.
Jupp, blev inge jobb idag så tryckte huvudet mot böckerna istället. Är helt färdig i huvdet men fyfän va värt! (mycket nytt har jag lärt mig.) Blir en kopp te och sedan sömn på detta. Träningen har även den gått kanon idag .. solen värmde även den! jaru, en helt underbar onsdag helt enkelt!
Krami

NEON BAGS

Jag bara älskar min gola väska men nu efter några år börjar användnigen ge resultat .. dessa väskor under har juh fått väldigt fina ord från olika bloggere men vet inte riktigt vilken färg man ska gå på. orange är juh bara så fin, ALLA ÄR FÄN FINA! Vilken är din favorit?

HM TIDNING

Tjo!
.
Sitter och bläddrar i HM tidningen och det är massa fint i den. Idag har jag även hunnit en sväng in i Öret för klädprovning och blev även en sväng på stan med jobbar kompisen som sluta när jag titta in och sa hej. Vill bara att det ska bli imorgon då jag får se om hon har färgat håret osv .. Hon ville bli ljusbrun till sommaren och idag är hon svart/mörkbrun. Träningen i morse gick även den bra .. får se om jag orkar kvällspass eller om jag pluggar istället. Ha en fin Tisdag folket!
-
Krami

VICTORIA'S SECRET ROPE

Det var många som fråga efter fler bilder på min morgonrock från VS. Så nu äntligen kan jag lägga upp lite bilder på min skönhet. Helt såld på den fina ryggen.
Krami

TAPET JAKT

Tjo!
.
Sitter och klickar runt lite på datorn efter fina tapeter och här under har ni några av mina favoriter till köket. Dock är jag helt såld på den första men vet inte om den passar till vårt kök .. vad tycker du?
VÅRT KÖK
TAPETER

MUMSBIT

Tjo!
Efter att jag gick en långpromenad i morse så åkte vi sedan in till IKEA för lite returer och även inhandla lite nytt till köket.
Körlektion på de och nu är jag äntligen hemma med en tallrik göttigheter. Nu blir de ett körkortsprov och sedan ett kvällspass träning för att sedan njuta resten av kvällen.
Krami

19 MARS 2012

Morgon folket!
Tänkte att ett träningspass skulle göra en gött såhär in på måndagen så blir ut för en promenad och sedan styrka på det när jag kommer hem.
Krami

OUTFIT

(gårdagens outfit .. och tyvärr tagen med Iphone som pöjken inte kan ta bild med så blev extra suddigt!)
.
Polo och Kofta - HM . Jacka - Jofama by kenza . Byxa - Rut m.fl . Skor - vagabond . Väska - accent.
.
That's all for today


BIO NÄSTA

Tjohej!

Är i GBG nu och kramar på pöjken min. Eller kom fram vid halv elva och sedan blev det en liten stanrunda men både lunch och modevisning de hade på NK. Men nu har vi varit i lägenheten och vänt för nu åker vi mot bion, this means war.

Önskar er alla en trevlig lördagkväll. Kommer kanske en outfitbild lite senare.

Krami


REDO FÖR HELG!

Tjo!
Hela dagen har tillbringats i köket för att torka rent allt och börja flytta in lite men har även packat liten väska då det bär av till gbg imorgonbitti. Men nu glänser det iaf i köket och vi kan börja äta vettig mat igen .. kommer komma upp massa roliga recept på bloggen nu kan jag lova.
Krami

JOFAMA BY KENZA

Lite närbilder på mitt senaste inköp. Sitter som ett smäck, LOVE!

NELLY

(gårdagens nelly paket)
.
Morgon folket!
Igår kom mitt lilla packet från Nelly .. nu är jag redo för modevisning om två veckor .. Är så sjukt svårt att hitta bra strumpbyxor till min mörka hy (eller blandhy ska jag väl säga) men hoppas nellys kan vara magi i ;).
Krami

VIKTIGT MED KALL ÖL!

(komiskt!)
.
Tjo!
Hemma från jobbet och jag älskar att ta mig ett glass is och bubbelvatten. Idag börja vi även flytta in lite i köket men det bästa var juh att pappi redan hade börjat igår kväll när jag kom hem iaf med sin öl, ( Väldigt viktigt med kall öl. ) HAHA!
Aja, imorgon är jag ledig och då börjar jag flytta in med mina viktiga saker .. (nyttigheter!)
Krami

NEON DRESS

Sitter och klickar på datorn och jag bara älska denna klänning som jag hitta från "Christopher kane neon dress!" Vart finns den att få tag i? .. nu tack!
Krami

15 MARS 2012

Morgon!
Idag blev det inga tidiga besök från byggarna eller rörmokare så sovmorgon för både mig och pappi. Men nu har jag fixat med sista tvätten så nu är allt rent igen och inplockat i garderoben. GÖTT! men nu tänkte jag gå på en liten promend och sedan börja dagen min. (KOM IGEN SOLEN!)
Har även jobb idag också vid 16 tiden så blir några timmar på cafet idag med.
Önskar er en fin dag.
Krami

MOT BARAVARA

Hejhej!

Sitter nu på bussen påväg till jobbet. Ett tag sedan man va där men det kommer nog gå så bra så. Rörmokaren var även han på plats hemma så blir att testa ismaskin/bubbelmaskin när jag kommer hem.

Krami


HEAVEN - JOFAMA


Äntligen har jag den i min hand. Tack för lånet syrran av din jacka men nu säger vi välkommen till denna skönhet som jag inte kan sluta titta på för tillfället. Tack Kenza för en underbar jacka!
Krami

NYTT IN

På min lite shoppingrunda innan frisören fick jag med mig lite uppdateringssaker för ansikslådan men fick även med mig en stor påse från HEAVEN, men tänkte visa de imorgon då ni ska bli lite extra nyfikna. Är själv hel kär iaf! Kanske kan du gissa.
Krami

NY KLIPPT

 

 

Japp, då är man fräsch till hårtopparna .. göttgött! Påväg hem, hann även en runda på stan innan klippningen och fick med mig något finfint från HEAVEN!
Krami

 


DIVA

Tjo!

Sitter hos Sharon och klipper håret.
Skönt att få bort de tråkiga topparna.

 


KÖKET DAG6

Jao, detta är nuläget på köket .. ingen rörmokare dök upp idag så fick inte igång kylskåpet och därefter fick vi inte börja flytta in i köket ännu, hoppas att han dyker upp imorgon.
Krami

KÖRKORTSBOKEN

Tjo!
Alla ärenden inne i Öret idag gick kanonens så efter att jag blev klar med mina butiker och prövningar tog jag bussen hem där jag tog upp korkortsboken.
Blir ju pinsamt om jag inte har pluggat något när jag kommer till körlektion nästa måndag, när tanken slog mig det blev bara att plocka upp boken och börja läsa. Har nu läst ut boken och imorgon kommer jag förhoppningsvis hinna ett dataprov, jupp nu sparkar vi igång detta pluggande för efter de blir det inte många timmar framför en bok kan jag lova, räcker med ett recept från böcker då och då. HAHA!
Krami

12 MARS 2012

Morgon sjusovare!
Ny vecka med nya möjligheter som jag brukar säga. Idag börja jag min dag med en promenad och 10 minuterspass här hemma på det. Vill inte sitta inne idag då det är så sjukt fint väder. Byggarna jobbar förfullt idag också och jag är så taggad att få börja använda köket nu.
Väntar in bussen som ska ta mig till klädprövning inne i Örebro
Krami

ÄR MED OCH TÄVLAR HOS BELLA

( Känns som att ni tänker " äger inte människan någe smink" men tävligen gick faktiskt ut på. )
JAG TÄVLAR OM ATT BLI VECKANS MODELL HOS http://blogg.veckorevyn.com/belladavis/ SVERIGES BÄSTA MODELL BLOGG

10 MARS 2012

Hejhop bloggen!
.
Vet att jag varit lite dålig med uppdateringarna denna vecka men det är så rörigt hemma och jag är så taggad för de just nu! men tänkte att jag går i ide tills på måndag då jag börjar blogga som vanligt igen.. (sjävklart ska ni få se när köket är helt klart) men det tar nog en vecka osv .. men har massor av finheter att visa er, så blir att se över de när röran har lagt sig.
Pöjken är hemma på besök över helgen och han är inte ofta hemma nu för tiden då han pluggar i GBG så blir att stänga ner datorn och njuta av sällskapet .. hoppas ni förstår.
.
HAKUNA MATATA!

KÖKET DAG5

Resultatet av dagens beslut. Blev superfint och är jättenöjd. Kyl och frys är även de på plats nu men kommer vara igång nästa vecka. SO EXCITED!
Vill ha klart köket nu så man kan börja använda alla roliga saker där inne. Men nu är nästa steg tapet till de andra två väggarna som idag är blåa. Här under ses ni några favoriter jag fann på google men vet inte om det är så bra ändå. Har ni några förslag?
Let me know ;)

SLUTA SPRIDA KONYFILMEN!

KÄNNER MIG SÅ LÄTTLURAD OM DETTA ÄR SANT .. MEN TROR INTE JAG ÄR ENSAM OM ATT KÄNNA SÅ!
.
"Känner mig som den mest lättlurade personen någonsin!! Och jag antar att jag tyvärr inte den enda..? Att granska med kritiska ögon är ganska svårt när ALLA är lika lättmanipulerade & man tror att den som lägger ut länken gör det i vetskap att den har koll på läget, men icke!"
.

"Det finns inga misstag. Det finns bara lärdom!"
.
.
Ja, tror många precis som jag blir kluvna om vad man ska tro men som sagt lärdom finns att hämta av detta .. och kanske säger en bild mer än tusen ord?
mer info --> KONYFILMENS och en annan historia här --> http://www.aftonbladet.se/nyheter/article14495695.ab

KÖKET DAG4

Imorgon kommer kyl och frys på sin plast .. är så EXCITED!
Min personliga favorit kom på plats idag!! Älskar denna lösning för att utnyttja hörnet!
Och sist men inte minst så kommer jag och pappi inte riktigt överens med vad vi ska ha över diskbänk och resten av väggen vid fläckten.
.
Jao, pappi vill ha denna svarta rutiga ovan och själv vill jag gå mer mot kakelhållet, se inspirationsbilderna nedan.
(bilder från google)
.
Men självklart vill jag höra erat tycke.
Krami

GIRLS, WE RUN THE WORLD!

Kvinnodagen idag och jag kan bara säga grattis till alla oss starka tjejer.
Vill delar denna video med er eftersom jag tycker den representerar oss till hundra!
Ha en underbar dag!

JEANS!

Till er pysselmänniskor är dessa perfekt att skapa med.
1. storlek: W33 L32
2. storlek: W32 L32
3. storlek: W33 L32
4. storlek: W32 L32
Kontakt: [email protected]

KÖKET DAG3

Jaru, vattnet var avstägnt en stund för de drog om lednigarna och sedan drog de även igång lamporna under skåpen. Som sagt det går framåt .. imorgon kommer kyl och frys!
Krami

STICKAT!

SVART/VIT TRÖJA .. SMALL .. 30KR
ORANGEVÄST .. SMALL .. 30KR
MÖRKGRÅ STICKAD MED BLÅ OCH DRAGKEDJA DITALJ .. MEDIUM .. 30KR
MÖRKBLÅ (LIFE STYLE) .. MEDIUM .. 30KR
BLÅ/GRÅ RUTIG .. SMALL .. 30KR
GRÅ MED RÖD DITALJER .. MEDIUM .. 30KR
MÖRKGRÅ .. MEDIUM .. 30KR
[email protected]

KONY 2012 by INVISIBLE CHILDREN

Hej bloggen!
Jag vill idag sprida denna sanning. Jag vill att du kopierar detta och laddar upp de på din blogg inte för att du vill utan för att du måste .. namnet KONY ska spridas för att lösa detta problem.
Jag är så tagen att jag gått med i kriget. Jag är själv född i Afrika och varjegång jag åker hem igen ser jag barn som kämpar för sitt liv! De upplever något som många andra i världen bara inte kan sätta sig in i. men vi har sanningen framför oss och det är bara en person mot hela världen nu. Min pappa var en av de som ville förändra Afrika och jag vill gå i samma fotspår. Gör en bättre framtid för generationen efter dig!
THIS IS NOT OKEY!
http://vimeo.com/37119711
WE CAN START HERE!

SAY STOP!

(bild från semesten, när jag firade min 20års dag)
.
Morgon folket!
Många av er har redan märkt min obalans. Livet står lite stilla i huset nu när köket är i fullvarv .. Men idag säger jag stop! blir en lång promenad nu och sedan in till Örebro får lite ärenden. Måste härifrån ett tag för att komma i banan med både träningen som har ståt helt stilla de senaste dagarna och allt annat med livet att göra.
Önskar er en underbar dag!
Krami

KÖKET DAG2

Nu börjar hyllorna titta plats i köket och leveransen var i sin ordning.
lite ändringar gör alltid under arbetets gång, men det ska nog bli bra.
Krami

6 MARS 2012

Tjo!
Jag är en sliten tjej idag. Hoppas på ljusare dagar hehe. Hur är de med alla er. Kyl/frys med ismaskin/bubblevatten är köpt och de har jobbat förfullt här hemma. Är så trött att jag skulle kunna gå lägga mig nu!
Aja, imorgon ska jag försöka röra mig mot stan en sväng.
Krami

KÖKSBYGG DAG1

Hejhop!
Jarå, det går framåt i köket. Rörmokaren var tyvärr sjuk så får se hur vi löser det.
Men ska redan krypa ner eftersom de är så tidiga här imorgon, bäst att få sin sömn HAHA!
Körlektionen gick även den bra .. nu är det bara dags att ta upp den himlans boken också!
Fick finbesök nu på kvällen av min Saris .. alltid trevlig när hon droppar in i vår fina röra här hemma.
Aja, inte nu iaf .. natti
Krami

SKINNJACKA

Tjo bloggen!
Många som undra vad jag hade för skinnjacka på mig här om dagen och vill bara säga att det är syrrans fina smak av skinnjacka och jag som lånat den då min nya är påväg hem till mig. Tack för lånet syrran. (ah, nu vet du iaf att jag lånat den haha!). Känder inte för att springa i vinterjackan bara för jag inte vill ha på min gamla skinnjacka. Men idag är det lite kallare i luften så då åker min päls på tror jag.
Krami

5 MARS 2012

(så taggad för visningen .. ni missar väl inte den!)
.
Godmorgon eller jao godeftermiddaf gör min del.
Gick inte att sova efter 7 tiden då det börja slå ner allt i köket så blev bara att gå upp. Räknar med tidiga kvällar för att jag ska orka med dagarna haha.
På tal om annat så är jag grymt taggad till denna visning som jag ska gå .. två söta tjejer som syr en outfit till mig och har hållt på med de ett tag nu, under veckan är det prövning av plagget. ÅH! inlove with it!
Krami

ONE OF THE ANGELS

(Här har vi en liten titt på min VS rock som jag älskar, now I'm also one of the angels!)
kommer bättre bilder.
Tjo bloggen!
Superfint väder och jag har inte hunnit ut än. Städar förfullt här hemma så det inte kommer vara så mycket att göra när det är dags att flytta in i köket igen. Massa saker ska slängas så blir att gå fram och tillbaka till sopsorteringen med påsar.
Ska städa klar och sedan njuta av solen för att sedan börja min spadag i min rock!
Ha en underbar dag folket.
Krami

UTRIVET KÖK

Hejhop!
Jupp, nu finns inte mycket kvar här inne i köket. Vi har hållt på hela dagen.
Nu är jag så taggad för att byggarna ska komma på plats och riva de sista för att sedan sätta dit det nya men de kommer förmodligen ta hela nästa vecka innan de börjar komma på plats och inte utsprit över hela huset!
Krami

3 MARS 2012

(bjuder på packet bilder till min pöjk då ni ska få slippa mitt osminkade ansikte)
.
Tjohej blogggen och alla goa!
Idag började jag dagen med att plocka ihop allt från köket och gud vad man samlar på sig skit under årets gång. Ska bli så skönt med ett nytt kök, börja om på något sätt men ska aldrig bli sådant samlande igen!
Annars har jag klickat lite på datorn och städat förfullt. Är så mycket saker överallt just nu så spelar lixom ingen roll hur mycket jag städar är i röra iaf, men får ta det nu när man ska göra om köket. Stänger in mig i rummet då och då för att slippa kaoset ett tag HAHA!
(På tal om helt annat så har jag juh helt glömt visa mitt rosa fodral från "alla hjärtans dag" som jag använde som bakgrund till packetbilderna. Kommer upp en bild snarast det lovar jag!)
Krami

LIFE IS NOW! not yesterday or an hour ago

Hejhej!
Idag väcktes jag alldeles för tidigt! efter att jag gick en timmes promenad själv så ville vännen min (Äntligen fick jag krama på min Saris) ut på en promenad med så kom inte in igen förrän klockan fyra. Så 11 - 16 men då satte vi oss även och njöt av solen i någon timme. (så gick inte hela tiden). Men när jag kom in igen var iaf byggarna klara med insättningen av de nya fönstrerna och jag la mig och vila en stund men råka då somna för en halvtimme... (inte okey!) men är fortfarande trött så ska nog gå och somna i kväll iaf.
Krami

2 MARS 2012

(sliten tjej)
.
Gomorgon bloggen!
Syns det hur trött jag är HAHA! Byggarna har redan intagit plats i köket och det slår och håller sig så det gick inte med sovmorgon idag ändå somna jag vid 3 i natt. Men vafän ska få fint kök så man tackar väl bara!
Går inte att vara här inne så ska väl försöka ta mig ut och frukost går juh inte heller eftersom det håller på där inne så kanske kan jag gå till torget och köpa mig lite fika istället.
Har inte insett att det är fredag idag så blir att önska er alla en trevlig helg juh!
Nä, ut ska jag nu .. är superväder idag!
Krami

RUNDA MED BILEN

( min pappi ser väldigt glad ut på bilder )

Tjohej!
Hemma från en sväng med bilen. Blev lite presentpappar osv för min del och sedan köpte vi golv. Börjar kännas väldigt verkligt att köket ska renoveras och allt ska bli nytt, hoppas bara jag får vara med och riva lite HAHA!
Nu blir det lite mat och sedan vidare till vännen.
Krami

1 MARS 2012

Morgon bloggen!
Ny månad och nya mål .. ska dra ner lite på träningen då jag känner att jag tröttar ut kroppen mer än att verkligen bygga upp den så blir iaf ett träningspass om dagen förutom Söndagar då jag har min lediga dag.
Annars ska jag ut på en promenad nu och sedan börja dagen hehe. Har sovit så gött idag och även idag tog jag en liten sovmorgon. Vart tog solen vägen egentligen?
Krami

RSS 2.0