RICINOLJA APL

Har hört jättebra om denna olja för håret.
Håret ska tydligen växt 5 cm per månad och blir friskt och lent .. gnugga in i hårbotten 2-3 gånger i veckan och låt det värka i 25-30 minuter och hoppa sedan in i duschen.
.
Jupp, snappar upp allt om hår i år då jag läger all fukos på det. Någon som använt denna ide och isf hur funkade det för dig? och har du andra ideer att få längre och starkare hår .. let me know.
Förbild ska man juh även ha.. ser min nedan.
Krami

HM ONLINE ÄR INTE VÄRST!

Vad sådant är typiskt när man ska beställa från hm?
Hållt på sedan 7 i morse och vill denna inte gå igenom vill den inte .. så ger upp!
men vill iaf visa mina beställningsvaror jag verkligen ville ha i min garderob.
Krami

25 APRIL 2012

(klockren bild enligt mig. tagen av pöjk)
.
Godmorgon folket!
Sitter och slänger i mig lite frukost för att sedan börja vandra mot körskolan. Det är inte långt kvar nu tills båda proven ska göras. Aja, senare idag ska jag svänga in till Öret för klädprövning och såklart sedan hem och plugga vidare.
Önskar er en underbar onsdag.
Krami

24 APRIL 2012

Hej folket.

Tack för alla fina kommentarer och att ni förstår min situation. Idag tog jag iaf lite pause från plugget och sitter nu på bussen mot staden. Står nämligen jobb på schemat, men börjar 12.30 så hinner även lite koll på affärerna.

Ha en underbar dag.


HÅLL UT FOLKET!

Tjo bloggen!
Jag är hemsk ledsen att bloggen får lida på detta sättet men håll ut några veckor till bara, vill bara lägga all min energi på körkortet nu. Önskar er en finfin dag.
Stora Krami

18 APRIL 2012

Morgon!
Såhär trött är jag och bara för att väljer jag att köra utan smink idag. Nä, nu måste jag iväg till bilskolan ses efter 10 tiden.
Krami

EARLY NIGHT

Blir en tidig kväll för mig då jag ska upp lite tidigare imorgon för halkkörning, 7.15 ska jag vara på plats. Är lite smått nervös men det kommer gå så bra så.
Men sömn behövs juh om man vet att man ska ut och köra så jag säger nattinatt.
Krami

NEW TO THE KITCHEN

(packet + dagens köp)
.
Tjo bloggen!
Idag har det varit blandat väder .. från sol till stora snöflingor och glöm inte regnet.
Jao, sitter helst hemma under en varm filt hehe men det är perfekt då jag pluggar förfullt. Men har varit ute en liten sväng och då fann vi dessa tapeter till slut, efter många om och men hehe men nu börjar jag känna in dem. (Vi är så glada över att vi inte valde dessa under då vi tycke det var mycket finare på bilden än i verkligheten, var mycket svart i dem IRL.) Annars ser ni min "Magic bullet" i bakgrunden som nu kommer vara min personliga smoothie maker.
Krami

17 APRIL 2012

(Packet som kom hemskickat när jag var i gbg förra veckan)
.
Morgon bloggen!
Sitter och pluggar just nu men ska snart börja dagen med träningen. Fick juh packet förra veckan, eller två packet är de juh fast de hör ihop .. Nelly tidningen kom i brevlådan igår, så den har jag redan bläddrat igenom. aja, visar innehållet i packeten lite senare. Idag ska jag och pappi leta tapeter till köket så vi får klart de där inne någon gång.
Krami

16 APRIL 2012

(bild från middagen med hela modegänget från modeveckan)
.
Hejhej!
Har varit och kört lite bil som bara gick bra. Nu ska jag få tag på mitt lilla troll för att få krama henne lite innan hon åker till LA igen. Hoppas eran måndag starta lika bra som mig. Är verkligen på topp nu, även fast regnet faller utanför fönstret så är jag så pigg att inte vara sjuk längre. Fick även ett packet förra veckan när jag befanna mig i gbg så nu har jag hämtat ut det. (självklart ska jag visa vad som gömde sig i det)
Krami

RENA JULAFTON

 

En bild från veckan packet som kom till pöjken. (dataskärm, förstår mig inte på detta men det var han väl värd efter finfina resultat i skolan)

 

Hej bloggen!

 

Ska börja packa ihop mina väskor nu och sedan njuta sista timmarna med pöjken.

Krami

 


MYS

Tjo!

Sista kvällen här i Gbg. Morgon kväll sitter jag på tåget påväg hem. Njuter av god mat och massa mys så vi klarar dessa fem veckor innan pöjken går på sommarlov.

Kram


14 APRIL 2012

(Blid tagen på modeveckans fina sminkning som på bilden fallit av tyvärr då jag tog den när jag kom hem på natten)
.
Morgon bloggen!
Lördag är här och imorgon går tåget hem till lilla Kumla igen, tråkigt nog. Men dags att komma tillbaka till verkligheten antar jag efter sjuka, påskfirande och äventyren.
Krami

DAGENS OUTFIT

Bjuder på en bild på min klädsel för dagen, men ber även om ursäkt för att jag tagit med telefon kameran, får juh lixom inte fram samma känsla i bilden med denna kamera. Aja, tack till pöjken att han klicka fram något iaf.

Krami


BIO DAGS

Hejhej bloggen.

Sitter nu framför den stora skärmen med pöjken vid min sida.

(försöker ladda upp detta vid halv 7 men som vanligt vill inte telefon medverka! )

 


JUST A PERFECT DAY

(The afro is back!)
.
Hejhop bloggen!
Idag vakna jag på helt rätt sida ingen sjuka finns kvar i kroppen och jag är så taggad att få känna friska luften här i gbg utan att börja hosta. Hur är allt med mina underbara läsare? Jag vill bara tacka för alla fina kommentarer om mitt afro återigen och bara just därför vill jag ha mitt hår såhär idag (se bilden ovan), på de blev de svarta jeans och röd stickad tröja. (kommer upp en outfitbild om pöjken orkar ta en.)
Nu ska jag ut på lite ärenden.
Krami

SOME PICTURES

En bild som togs "backstage" .. väntan på modevisningen.
Mina underbara kineser som sydde så underbara plagg i sin design!
Detta är ett av de designade plaggen jag fick bära. De har sytt efter mig så sytt allt från grunden, väldigt imponerad av deras kunskaper!
Krami

10 APRIL 2012

Tjo bloggen!

Nu är det inte mycket kvar på sjukan och det tackar vi för, bara torrhostan kvar. Har packat väskorna för några dagar i Gbg. Har även lite "modeveckan" bilder att bjuda på. Men först tre timmars tågresa, skönt med sällskap av pöjken på tåget.

Krami


GLAD PÅSK

GLAD PÅSK!

NAs FRAMSIDA

Morgon!
Hur kul är det inte att få vakna till en bild på sig själv som pryder omslaget på NAs framsida.
Krami

RSS 2.0