IT´s BEDTIME

( Förlåt att jag inte har någon vettigare bild att bjuda på idag då jag faktiskt inte alls var sugen på att sminka mig .. Aja, osminkad och trött får väl gå tänkte jag bara .. så varsågoda )
Hej bloggen!
Känns som jag har varit uppe i varv heladagen för att inte somna för att kunna somna nu i kvällen.
Jag är nu iaf nyduschad och klar för sängen och det ska bli så skönt att få krypa ner och blunda till.
Krami

29 FEBRUARI 2012

Hejhej bloggen och alla goa läsare!
Kan inte sluta att gå i detta väder, börjar våren krypa fram nu tro. Är ledig idag och jag har redan hunnit med en tre timmars promenad. Somna dock vid 3 i natt så börja inte gå promenad förrän 12 tiden.
Nu sitter jag och trycker lite vid datorn men ska ge mig ut en stund till för lite ärenden.
Ha en superdag!
Krami

28 FEBRUARI 2012

Morgon folket!
Mår ni bra? Tog en liten sovmorgon idag så gick upp vid tio så jag mår kanon, sedan blev det träning på det och nu sitter jag och väntar in bussen mot jobbet. Vädret börjar spricka upp till sol, taggad!
Krami

KYCKLING

Sitter och dricker en shaker nu på kvällen men min lunch såg ut som på bilden. Alla våra grönsaker var döda så blev lite sallad och morot iaf. Blir att köpa nytt så snart som möjligt. Annars har dagen varit lugn. Pluggat, sytt, städ och tränat.
Krami

27 FEBRUARI 2012

Tjo bloggen!
Ett två timmars pass och nu sitter jag och njuter till en stor tallrik gröt.
Ska tillbringa min dag i rummet och pyssla förfullt med rummet nu när jag börjat med rummet så blir varje lediga dag tillbringats här inne, hehe men det är superkul.. ska visa er lite smyggtittar och även se till att en liten loppis kommer upp på bloggen.
Krami
Krami

26 FEBRUARI 2012

Tjohej bloggen!
Nu blir det att övningsköra in till jobbet för att sedan jobba hela dagen.
Så himla fint väder! Mitt humör blir så bra av vädret, hehe. Träningen gick så lätt .. funderar på om man ska våga sig ut på en springtur imorgon?
Önskar er en fin Söndag.

NJUT

Hejhej!
Det som har läst min blogg ett tag vet att jag brukar ha mina spadagar på Söndagarna men imorgon jobbar jag så tog den idag istället .. Ibland behöver man ta hand om sig själv så varför inte en gång i veckan så man aldrig saknar det.
Krami

SY

Håller på att sy galgar förfullt här hemma men snart är jag klar.
Älskar att ha en och samma färg på galgarna i min garderob så nu har alla galgar blivit vita. Ah, visar lite mer av min lilla ide senare i veckan då jag hoppas jag hunnit klart med allt i garderoben.
Annars har jag ont i magen och försöker ta det så lugnt som möjligt! Hoppas ni har en bra kväll.
Krami
Krami

25 FEBRUARI 2012

Hejhej!
Nu sitter jag med en stor tallrik gröt och njuter av det underbara vädret utanför.
Träningen i morse gick kanonens och jag är så nöjd att vara i träningsform igen men ska köra en månad till innan jag går ner till 3-4 gånger i veckan.
Önskar er en finfin Lördag.
Krami

Brandon and Leah - Life Happens

Trevlig kväll folket

NY START PÅ RUMMET

Tjo bloggen!
Idag har jag varit lite off från bloggen då jag verkligen gått igenom varje pryl jag har i rummet. Blev mycket slängt som jag är glad över men nu blev mitt rum sådär jobbigt kallt och tråkigt så blir att finna nya saker att hänga upp på vägarna osv, ända som är kvar är sängen, bänken och byrån.
Tycker det är så kul med förändring och nu kändes det verkligen att jag behövde det. Har massa projekt att göra i rummet nu så är så taggad att börja handla in och bygga själv osv. Allt som kommer hända med rummet kommer ni hitta sedan på HOME kategorispalten.
Fortsättning följer . . .
Krami

BORED

Efter att tandläkaren beslutade att inte dra ut tanden på mig vandra jag hemåt igen. Men nu efter att ha suttit och funderar på allt han sa så känns det så surt att man nu sitter här med tanden kvar och man ska fortsätta ha sina tandvärk och inflamationer framöver. Men även lite lättad över det hela. Det mena på att tanden inte har kommit fram så pass mycket att men kan komma mot känsliga områden för man har mycket nerver osv.
Jaja, har juh faktiskt tagit ledigt några dagar framåt och jag är så rastlös efter denna dag att jag rensat ut typ hela mitt rum. Ser väldigt utplockat ut nu så blir att shoppa någon dag. Förstår inte hur jag ska klara dessa dagar då jag inte kan vara på gymmet hela dagarna!
Men ett litet projekt som ska göras klart är mitt skrivbord som fortfarande inte är riktigt vit efter min första målning av den. Får se vad jag hinner med mer.
Hoppas ni haft en bra dag.
Krami

FRUSTRATION

Vänder hemåt med irritation, frustration och någon slags besvikelse! Ända jag kan tänka på är att jag måste fortsätta gå med denna fruktansvärda tandvärk och ska gå omkring i några dagar utan någon som helst sysselsättning (blir lätt rastlös) för jag tagit ledigt i några dagar från jobben!! Aja, får ringa chefen och se om de kan klämma in mig i några timmar och sedan får träningen täcka dagarna. Älskar att min bästa vän kommer hem till mig från LA imorgon iaf, så får se det roliga i det hela.
Nu ska jag vara lite irriterad en stund till för att sedan släppa det helt!
Önskar er en finfin dag!
Krami

23 FEBRUARI 2012


Godmorgon!
Då var dagen här .. går omkring här hemma supernervös för utdragningen av tanden. Ska vara på plats klockan 10 och det säger att det kommer ta dryga en timme. Jag vill verkligen inte detta!
HJÄLP!
Ni som inte vet det så är jag väldigt noga med mina tänder och har alltid varit .. har aldrig haft håll eller gjort något extremt hos tandläkan .. mina besök har alltid varit tio minuter koll för att sedan få gå hem igen. Nu ska jag vara i skräck i en timma. Inte okey! Aja, bäst att gå över dit för att få det överstökat!
Krami

BOOKS

Hej bloggen!
Har inte sovit så bra i natt och det gjorde inte morgonen min så bra heller tyvärr, regn och ruskigt väder är det också. Men såklart vände dagen tillslut, inte vädret men humöret mitt. Min goa vän Ida står och jobbar på bokhandel idag och hon hade så snällt lagt undan dessa tre böcker till mig med en söt lapp till. Dem fick såklart flytta in i min nya tidningsställ som är inhandlad från åhléns. Blev genast på bättre humör efter det och nu bläddrar jag i böckerna med en kopp te.
(Tror min dåliga sömn berodde på tandenutdragningen som sker imorgon)
Krami

KUNDE INTE LÅTA BLI

Tjo!
Sitter och njuter med tidningar, semla och bestämde mig för att hoppa kvällsträningen hehe. Ibland måste man unna sig.
Gokväll!

21 FEBRUARI 2012

Morgon!
Tänkte ta mig en stor tallrikgröt nu men längtar till sommaren då man kan fulla upp tallriken med massor av färsk frukt.
ha en fin dag
Krami

20 FEBRUARI 2012

Tjo!
Det är måndag åter igen och jag kan inte förstå hur fort tiden går. Snön börjar smälta bort och jag är så taggad för att börja springa min ute runda igen. Dagens träning gick bra och nu är det dags att fixa lite inför körlektion.
Har haft två dagar av uppladdning och jag känner mig verkligen pigg och glad igen.
Önskar er alla en fin dag.
Krami

19 FEBRUARI 2012

Dagen har jag tillbringat ute på en långpromenad .. blev dryga fyra timmar. Har tagit dessa två lediga dagarna på plugg av körkortet och ladda upp batterierna för en ny vecka, så nu är jag sjukt taggad för en ny vecka med massor med träning, jobb, köra bil och mys med vänner. Ska även rycka ut tanden på Torsdag så är helnervös!!
Krami

18 FEBRUARI 2012

"Aha! Var det därför? Trodde de berodde på PEPSI o sena taco-tallrikar?"

HAHA, Lördagens leende! torr humor som jag har fick detta mig och asgarva. Har tillbringat några timmar i telefon för att följa upp lite vad som händer hos bästa vännen som lever och pluggar just nu i Stockholm. Jag känner mig så ensam här i lilla Kumla nu efter att alla har flyttat.
Krami

17 FEBRUARI 2012

Tjo bloggen.
Ska precis ta på mig ytterkläderna för att ta mig vidare till jobbet. Önskar er en finfin dag
Krami

16 FEBRUARI 2012

( ny! måstes provas )
.
Tjo!
Brist på energi så säger jag bara gönatt och hörs imorgon. Lovar att ha massor att bjuda på i helgen.
Krami

15 FEBRUARI 2012

(dags för en klippning snart)

Hejhop!
Inget uppdaterat idag då telefonen inte var med mig. Blir så arg när det blir så! Aja, nu är jag hemma under täcket och ska snart krypa ner med körkortsboken. Har tränat, duschat och sitter och dricker en shaker.
Säger gonatt nu för jag somnar snart framför datorn haha.
Krami

14 FEBRUARI 2012

Hejhop!

Sitter och väntar in bussen som går 21.17. Sitter och läser i min körkortsbok, inte långt kvar nu. Vart kom egentligen snön ifrån?
Idag var det lite kaos på jobbet men många goda skratt också. Fick även stå i kassan stort sätt hela dagen och fick många fina besök från vänner.
Nu blir det hem och träna och hoppa i säng då jag jobbar i morgon med.

Krami


ALLA HJÄRTANS DAG


Morgon bloggen!
Vill önska er alla en fin alla hjärtans dag med någon ni tycker om! Jag fira min dag redan i helgen då min pöjke kom hem på besök så detta blir en vanlig tisdag med jobb för mig.
Bussen går om en halvtimme och jag ska börja packa väskan.
Jobbar väldigt hårt denna vecka också men får en ledig helg som ska bli superskönt!
Krami

NITJACKA

Minns någon denna jackan som varjeblogg bloggade om när den var på gång att komma ut i butiken.
Fick själv aldrig chansen att köpa den då och nu gör jag ett nytt försök på den. Tycker den är för extrem för att ha på sig till vardags då jag ska ha den på en fotografering framöver, då jag verkligen ser hur fin den kan bli på bild.
Har ni några kontakter, länkar osv .. let me know!

UNDERBAR HELG MED HJÄRTAT!

Tjo!
Får ursäka får dåligt uppaderat i helgen men som många redan förstod tillbringa jag helgen med pöjken min som jag inte hade träffat under 4 - 5 veckor. Underbara läsare som förstår det .. TACK till er alla!
Vi firade alla hjärtans dag redan igår med middag, fika och bio på kvällen (där vi även vann förhandsvisningsbiljetter på "alla hjärtans dag", lite komiskt då han bor i gbg och jag jobbar hela tisdagen .. lixom därför vi firade i hjärtansdagen igår. hehe ) Underbart blev hela dagen iaf!
Nu har jag vinkat av honom och sitter hemma vid skrivbordet för att planera klart nästa veckans schema.
Krami

10 FEBRUARI 2012

Morgon folket!

Sitter nu på bussen in till jobbet och träningen i morse gick bra. Ikväll får jag finbesök att hjärtat mitt som jag inte träffat på 5 veckor ungefär, blir skönt att ansluta denna fullpackade veckan med myshelg med han. ( en bild från semestern )

Önskar er alla göa en finfin fredag.

Krami


NATTINATT

Hejhej!
Redan Fredag imorgon denna vecka har hoppat förbi mig men det är skönt, blir fortare sommar då haha!
Tänk och få ligga på denna strand nu lixom, jatack! lite får man drömma.
Men nu är jag sliten från jobbet så säger nattinatt så hörs vi i morgon.
Krami

LUNCH

Tjo!
Kollar in och ser hur läget är med alla fina. Slutar vid 20.30 så hörs ikväll.
Krami

SOVDAGS!

Tjo!
Hann mycket när jag kom hem från jobbet idag, tvätta, städa lite, träna/duscha, ätit. men nu är min enegri helt slut så blir lite sömn på detta för att göra en ny vända på jobbet imorgon.
Nattinatt

VECKANS SCHEMA

Några som förundrades om mitt träningsbehov så bjuder på denna veckas schema så kanske ni kan få ett litet hum om det iaf.
Just denna vecka blev inte så bra egentligen att bjuda på då den såg väldigt tråkig ut haha! Lovar att jag har tid för fritid också men det behöver man inte skriva ner lixom.

MÅNDAG: MOR.TRÄNING * JOBB - "Ugglan" (bokhandel) (11.00 - 15.00) KÖRLEKTION(15.30) * KVÄLLSTRÄNING
.
TISDAG: MORGONTRÄNING * JOBB - "Ugglan" (bokhandel) (11.00 - 15.00)Snickare (15.30) * KVÄLLSTRÄNING
.
ONSDAG: MORGONTRÄNING  *  JOBB - "BaraVara" (café) (12.00 - 20.30) *  KVÄLLSTRÄNING
.
TORDAG: MORGONTRÄNING  *  JOBB - "BaraVara" (café) (12.00 - 20.30) *  KVÄLLSTRÄNING
.
FREDAG: MORGONTRÄNING  *  JOBB - "BaraVara" (café) (12.00 - 20.30) *  KVÄLLSTRÄNING  *  Fin besök
.
LÖRDAG: MORGONTRÄNING  *  EFTERMIDDAGSTRÄNING*  Städning *  KVÄLLSTRÄNING
.
SÖNDAG: planering för nästa vecka LEDIG!

TÄVLING

Är med och tävlar om dessa skönheter just nu och självklart kan du också vara med, klicka på bilden och läs vad som ska göras.
Krami

7 FEBRUARI 2012

Idag har jag jobbat på bokandeln med min glädjespridare till tröja. När jag kom hem så fick vi finbesök av snickarna som ska riva och fixa nytt i köket. Blev att övningköra till butiken efter det för att handla lite och nu sitter jag här och funderar på vad kvällsträningen ska vara.
Veckans schema är fullbokat med jobb och saker som ska fixas så kommer vara lite off från bloggen men kommer blogga så fort jag har en lucka.
Krami

6 FEBRUARI 2012

Tjohej bloggen!
Har varit dålig uppdatering idag men har jobbat från 11-15 på bokhandeln och sedan trodde jag att jag hade körlektion men blev ingen .. så då blev det hem och träna äta och nu duschad o klar och njuter till en shaker.
Hoppas eran måndag starta lika bra som min.
Krami

ADOBE PHOTOSHOP ELEMENTS 10

Sitter och leker lite med testversionen från photoshop.. snacka om att jag glömt mycket sedan skolåren när man satt stortsätt varjedag.. får börja om från noll och läsa mig till informationen igen, men gu vad kul det är att skapa. Gjorde även två bilder från förra vinterns bilder när vi var på safari.
Krami

NEW IN

Armband från melba.se

FIND ME

(Skinnbyxor – Jofama by Kenza)
.
Hej bloggen!
Sitter och söker men finner ingenting! Så nu vänder jag mig till er som hjälpte mig så bra med ormjackan.
Ska bege mig till gbg om några veckor och funderar på om någon har koll på vart jag ska börja leta efter dessa. Vill helst inte skicka hem dem från internett då jag är så osäker på storleken .. Jag har mellan 34-36 och XS-S men vill se vad som sitter bäst.
Tusen tack iförhand folket!
Krami

4 FEBRUARI 2012

Hejhop bloggen!
Står och väntar på bussen mot jobbet och jag är inte taggad för hemfärden då jag måste vänta i 2 timmar för att kunna ta bussen hem igen! Aja, thats life.
Önskar er en underbar lördag allihopa.
Krami

FIND ME

En favorit från ROMWE! Vet inte vad det är men blev så fäst vid denna när jag såg den på hemsidan men nu när jag skulle se om den fanns kvarm men fann den inte nu .. long gone! Tänkte se om ni sett den på någon annan hemsida?
Krami

3 FEBRUARI 2012

( Gårdagens bild )
Tjo bloggen!
Idag har jag verkligen inte viljat gått upp från sängen! Är så trött på kylan och jag sitter och fryser även fast jag har tre par byxor, strumpor lager på lager+ tofflor, tröjor lager på lager+ en varm morgonrock glömde nästan täcket och filten som jag lindat in mig i, vantar och mössa! Snälla kan det kalla värder vända nu!
En dag att värma upp energin hos mig så jag orkar morgondagens jobb!
Krami

FACELOOK

Tjo!
Gud vad veckorna flyger iväg! Redan Torsdag och jag är inte ens på måndag ännu.
Nu blir det vidare till farmor som fyller år idag. Idag har jag målat ögon, bryn, kinderna och läppar. Någon som fråga om jag använde foundation och nej nej nej det gör jag inte till vardags .. dok fest använder jag "i.d"s mineral foundation.
Krami

2 FEBRUARI 2012

( Biofilmen jag såg på i Tisdags )
.
Påväg ut på en promenad och sedan blir det lite träning här inne i värmen. Jag fick några frågor på vilken bio jag såg på och ovan har ni svaret. Hörs om några timmar.
Krami

TRÖTTER

Nu efter jobbet blev det träning och en varm dusch på det .. så blir säng nu då jag är helt färdig efter dagens jobbarpass hehe.
Nattinatt

1 FEBRUARI 2012

Tjohej bloggen!
1 Februari idag och jag kan inte sluta längta till sommaren!
Idag vakna jag med klockan vid 9 tiden och då blev det träning som gick kanonens.
Nu sitter jag och väntar in bussen till jobbet, 14 - 20.30 jobbar jag idag .. så önskar er alla en underbar onsdag.
Krami

RSS 2.0